Корумпованим високопосадовцям Бойка світить кримінальна справа з «вишкою»

ostap semerak

 
Народний депутат України, член фракції «БЮТ-Батьківщина» Остап Семерак вважає реальною можливість юридичної відповідальності посадових осіб, причетних до афери з «вишкою Бойка».


Про це він заявив в інтерв’ю «Главкому», розповідаючи про своє розслідування щодо цієї оборудки, опубліковане у «Дзеркалі тижня», повідомляє byut.com.ua.

«Це не фантастика, скажімо так», – зазначив парламентарій.

За його словами, Юлія Тимошенко, яка заявила про необхідність міжнародних розслідувань щодо корупційних оборудок влади, підтримує його починання.

«Це тема, яку я з нею обговорюю. Вона абсолютно в курсі та підтримує моє розслідування», – сказав депутат.

«Більше того, є купа інших корупційних скандалів. Взяти хоча б Стокгольмський арбітраж, змову «Нафтогазу» з «РосУкрЕнерго». Думаю, що це буде тема майбутнього розслідування», – відзначив Остап Семерак.



Коментарі

  -2 #1 ВИТ 3 мая 2012 г., 19:27:22
В какой школе тебя учили ? Ответь на несколько вопросов :
1.кто изготавливает вышку ? 2.Кто выиграл тендер на её доставку
и монтаж? 3. В какое время заключался договор с поставщиком ?
4.Как и какими сегментами будут транспортировать? 5.Путь
транспортировки ? Недоросль и неуч тёплое место боишься потерять?
  +2 #2 володимир 3 мая 2012 г., 19:32:14
Писали б уже : "Брйкові світить вишка. За вишку,"!
Коротко і ясно.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.