У Латвії відкрили кримінальну справу щодо «вишок Бойка»

u boyko

 
Юлія Тимошенко сьогодні підписала черговий пакет документі до Міжнародної групи з протидії відмиванню брудних грошей (FATF) та правоохоронних органів країн Європи щодо фактів корупції з боку української влади та відмивання бюджетних коштів, передбачених для Євро-2012.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив міністр опозиційного уряду з питань спорту, туризму та проведення Євро-2012 Остап Семерак.

«На програму з підготовки Євро-2012 було спрямовано майже 80 мільярдів гривень з українського бюджету, що майже в 10 разів більше, ніж було заплановано на початку підготовки до Євро», - зазначив він.

«За нашими дослідженнями, 30-40% цієї суми були скеровані на фінансування корупційних схем, які у народі називаються «відкатами», - наголосив Семерак.


Окрім того, він повідомив, що представники Юлії Тимошенко вже отримали відповідь від Генеральної прокуратури Латвії про відкриття кримінальної справи за фактами корупційної діяльності міністра Юрія Бойка, викладених у попередньому зверненні Юлії Тимошенко до FATF щодо так званої справи «вишок Бойка».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.