Влада боїться звітувати у ВР про «покращення вже сьогодні»

kogemyakin uryad

 
Провладна більшість хоче позбавити опозицію парламентської трибуни. Про це заявив лідер фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрій Кожем’якін, виступаючи сьогодні у Верховній Раді, повідомляє byut.com.ua.


Він висловив обурення тим, що парламентська більшість нехтує регламентом і законами; дозволяє собі працювати один день на тиждень, чого не дозволяє собі ніхто інший у країні.

Кожем’якін переконаний, що все це робиться для того, щоб уряд не зміг прозвітувати про їх славнозвісне "покращення вже сьогодні", коли насправді країна доведена до повного політичного та економічного банкрутства.

«Владі не вигідно, щоб працював парламент! Їм треба позбавити опозицію трибуни, не дати нам говорити правду про реальний стан речей у державі: про політичні репресії, утиски свободи слова, кричущу корупцію в усіх сферах», - заявив Андрій Кожем’якін.

За його словами, опозиції є про що сказати, зокрема, про Резолюцію Європарламенту, прийняту 12 вересня, у якій Верховну Раду України закликають прибрати з українського законодавства відповідальність державних чиновників за політичні дії. За словами Кожем’якіна, підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС може бути здійснено лише за умови виконання цих вимог.

Окрім того, голова фракції «БЮТ-Батьківщина» звернув увагу на те, що Європарламент вказує на недопустимість вибіркового правосуддя, внаслідок якого Юлія Тимошенко і Юрій Луценко позбавлені права брати участь у виборах.

«Вся відповідальність за те, що Україну позбавляють європейського майбутнього, лежить на президентові та на його більшості у Верховній Раді», - заявив він.

При цьому Андрій Кожем’якін додав, що сьогодні у опозиції є всі підстави говорити про те, що Партія регіонів готує масові фальсифікації на майбутніх парламентських виборах, про що, зокрема, свідчить постанова ЦВК про зміну порядку формування ДВК.

«Намагаючись дискредитувати нашу політичну силу, влада використовує залякування, шантаж, терор і змушує навіть співкамерницю Юлії Тимошенко давати фальшиві інтерв’ю з різною маячнею з метою очорнити нашого лідера і хоч якось знешкодити Об'єднану опозицію «Батьківщина», - наголосив він.

При цьому Кожем’якін зазначив, що на виборах народ дасть відповідну оцінку Партії регіонів.

«Ці парламентські вибори влада не зможе провести у стилі попередніх кампаній. На заваді цьому стануть рішучі дії Об'єднаної опозиції, світової спільноти і всього українського народу», - сказав він.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.