За прем'єрства Юлії Тимошенко Україна була інвестиційно привабливішою

index

 
Індекс інвестиційної привабливості України, який складають члени Європейської Бізнес Асоціації, за часів прем'єрства Юлії Тимошенко був вищим, ніж за діючої влади. 


"Індекс інвестиційної привабливості України зараз становить 2,19 бали з п'яти можливих, що є найнижчим показником за всю історію дослідження", - йдеться у дослідженні. 

Експерти нагадують, що перед початком роботи уряду Миколи Азарова цей показник становив 3,08 бали. За їх оцінками, довіра бізнесу до економіки України знизилася через фіскальний тиск та корупцію. Понад половини опитаних зазначили, що жодних змін на краще не відбулося. 

Такі висновки підтверджують статистичні дані щодо прямих іноземних інвестицій. Зокрема, у січні-вересні 2012 року в економіку України іноземні інвестори вклали 4,319 мільярдів доларів, що на 8,9% менше показника за аналогічний період 2011 року. 

Як відомо, оцінка Індексу інвестиційної привабливості України проводиться Європейською Бізнес Асоціацією за підтримки дослідницької компанії InMind. Індекс розраховується на основі регулярного моніторингу оцінок інвестиційного клімату Україна першими особами компаній-членів Європейської Бізнес Асоціації. 

Європейська Бізнес Асоціація є неурядовою організацією, яка об'єднує понад 900 європейських, міжнародних та вітчизняних компаній, які працюють в Україні. 

InMind - дослідницька агенція повного циклу, представник міжнародної мережі Factum Group в Україні. Її фахівці мають більш ніж 19-річний досвід роботи на українському дослідницькому ринку, повідомляє tymoshenko.ua.



Коментарі

  -4 #1 анатолий 11 дек. 2012 г., 20:26:20
сё правильно. Тогда она ездила всем дарила свои улыбки, обещала льготы, вертелась перед всеми. А теперь пришёл бугай, да ещё и Юлю от этих лопухов спрятал..
  -4 #2 Petro 11 дек. 2012 г., 21:02:18
В УКРАЇНІ ЗНИЗИВСЯ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КЛІМАТ ЧЕРЗ ТИСК КУПЛЕНОЇ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПРЕСИ - КАПІТАЛОМ ТИМОШЕНКО! НЕМИРЯ РОЗВОЗИТЬ ГРОШІ ВИКРАДЕНІ ВІД СИРІТ ТА КАЛІК РОЗБОЄМ ТИМОШЕНКО І ЗАСТАВЛЯЄ ЛИТИ БРУД НА УКРАЇНУ . ОСОБЛИВО ЦЕ ВІДБУВАЛОСЬ ПІД ЧАС ЄВРОФУТБОЛУ. ВИКРАДЕНІ КАПІТАЛИ 200 мільярдів доларів ТИМОШЕНКО ПРИМНОЖИЛА ЇЇ ЗАВОДАМИ В ТУРЕЧИНІ, НА КІПРІ, В ПІВНІЧНІЙ КАЛІФОРНІЇ, В АНГЛІЇ. - ЦЯ ГАДИНА НЕ ДАЄ УКРАЇНІ ЖИТИ!!!!! ЯК ГАЗОВОЮ ЦІНОЮ І ШТРАФАМИ ТАК І ЖУРНАЛЮГАМИ В САМІЙ УКРАЇНІ ! ТЕЛЕКАНАЛАМИ В ПІНЧУКА, І КОЛОМОЙСЬКОГО, ЛАУДЕРА. ТИМОШЕНКО НА МИЛО!
  +1 #3 Експерт 12 дек. 2012 г., 03:14:42
Петру
Ти або дурень, або якійсь феєричний холуй ригів. Подумай своє головою: скільки то треба грошей, щоб купити Сенат США та всі найбагатіші країни світу.?! В тебе дах поїхав через любов до Януковича?! І де е ж ті її гроши? Що ж вони шукають 3 роки й жодної вкраденої копіки ще не знайшли. Якусь маячню їй інкримінуть. Весь світ дивується на цих дебілів. сі

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.