Польський контракт з «Газпромом» спростовує всі звинувачення української влади на адресу Тимошенко

polska kontract

 
Заява Об’єднаної опозиції «Батьківщина»


Сьогодні отримано ще одне чітке підтвердження брехливості та облудності заяв Януковича і його прихвоснів з Партії регіонів про те, що згідно з укладеним у 2009 році урядом Юлії Тимошенко контрактом Україна закуповує начебто найдорожчий у Європі російський газ.

Зокрема, польське авторитетне видання «Gazeta Wiborcza» повідомило про контракт, яким передбачено ціну купівлі палива Польщею у «Газпрому» - 460-490 доларів за тисячу кубометрів. Це при тому, що до отриманої в минулому місяці знижки «трохи більше 15 відсотків», ця країна купувала газ по 575 доларів за тис. куб.

Об’єднана опозиція «Батьківщина» звертається до президента Януковича із закликом згадати (якщо це реально) уроки з першого класу середньої школи і зайнятися елементарними вправами з визначення, яка цифра більша, а яка менша. Так ось, 575 доларів за тисячу кубометрів це більше, аніж 232 долари, за якими країна купувала газ під час прем’єрства Юлії Тимошенко.

575 - це більше будь-яких міфічних цін, названими вами, Азаровим і всією вашою гоп-компанією як звинувачення на адресу Юлії Тимошенко і за цими сфальсифікованими обвинуваченнями кинуто її за грати.

Зваживши на те, що ви віддали частину української території за знижку на газ, до речі, який за цією зниженою ціною отримують підприємства ваші, вашого сина, інших злодіїв при владі, вам варто було б припинити скиглити про попередників і нарешті визнати, що не «контракт Тимошенко» для вас є проблемою, а власне невігластво, корупція, сімейщина і клептократичні звички. Інформація авторитетного польського видання це тільки підтверджує, повідомляє byut.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.