Азаров вигнав ударівця з урядового засідання

da poshli vi

 
Партія «УДАР» висловлює своє обурення діями Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, який перевищив свої повноваження, примусово видаливши з зали засідань уряду народного депутата від «УДАРу» Сергія Капліна. Про це йдеться у заяві партії», повідомляє прес-служба "УДАРу".


«Закон України «Про статус народного депутата» та Регламент Кабінету Міністрів чітко передбачає, що будь-який народний обранець має право брати участь в засіданні Кабміну, - зазначають в УДАРі і наголошують, що подібні перепони у спілкуванні депутатів з урядовцями виникли саме за прем'єрства Азарова».

В УДАРі зазначають, що народний депутат Сергій Каплін був делегований партією на засідання уряду для того, аби висловити позицію політичноі сили, за якою стоять мільйони виборців, щодо подолання наслідків стихіі. «УДАР» запропонував уряду вже зараз створити всеукраїнський антикризовий штаб для подолання повені, що насувається на Украіну, аби не повторилася ситуація із неготовністю долати наслідки стихії.

Натомість, Азаров, замість того, аби вислухати депутата, що заздалегідь поінформував про свою присутність на засіданні уряду, зірвався на крик, вчинив істерику, що свідчить не лише про його повне невміння спілкуватися з людьми і керувати країною, а й демонструє зневагу до всього парламенту.

«УДАР» не буде мовчки спостерігати за бездіяльністю влади. Місія опозиції - контроль влади і пропозиції по вдосконаленню роботи влади. Тому не чекайте від нас ролі статистів і будьте готові до діалогу», - наголошують в «УДАРі».

«Уряд має надати суспільству достовірну інформацію про хід подолання наслідків стихії, притягнути до відповідальності всіх винних у колапсі, в першу чергу главу КМДА Олександра Попова, керівнитцво МВС і «Автодору» , а не перекладати провину на стрілочників. Вже сьогодні уряд має готуватися до паводків. Саме це намагався сказати на засіданні уряду Каплін, якому безсоромно не дали слова, попри те, що він заздалегідь попередив про свою присутність на засіданні", - йдеться в заяві.

«Ми розцінюємо дії Азарова і його уряду як намагання уникнути відповідальності, неготовність до діалогу з суспільством і чесно говорити про проблеми», - говорять в «УДАРі».

В партії наголошують, що останні події ще раз засвідчили, що уряд Азарова негайно має піти у відставку. Тому «УДАР» вимагатиме включення цього питання до порядку денного на наступний пленарний тиждень.

«Ми будемо апелювати до народних депутатів, аби вони приєдналися до опозиції і відправили уряд Азарова на політичну пенсію ще до початку паводка",- йдеться в заяві«УДАРу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.