Підлеглі Азарова вкрай знахабніли - ігнорують депутатів від опозиції

oborzeli

 
У приймальні міністра оборони Лебедєва депутатам від опозиційних партій, які хочуть потрапити на робочу зустріч до міністра, пропонують попередньо записатися на прийом до посадової особи, що напряму суперечить Закону України «Про статус народного депутата».


Про це повідомив народний депутат від «УДАРу» Роман Чернега.

За словами «УДАРівця», помічник міністра оборони запропонувала йому записатися на прийом після того, як дізналася про партійну приналежність депутата. «Працівник міністерства сказала, що для того, аби обговорити з міністром питання, які стосуються депутатської діяльності, мені необхідно звертатися у адміністративний відділ міністерства для запису на прийом до міністра», - зазначив Чернега.

Народний депутат звертається до міністра Павла Лебедєва з листом, у якому просить терміново привести діяльність Міністерства оборони України у відповідність до Закону України «Про статус народного депутата України». «Частина 2 статті 17 Закону передбачає, що народний депутат користується правом невідкладного прийому з питань депутатської діяльності керівниками та іншими посадовими особами розташованих на території України органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, незалежно від їх підпорядкування і форм власності, громадських організацій і політичних партій. Тому міністрові необхідно терміново усунути це непорозуміння», - підкреслив Чернега.

В «УДАРі» зазначають, що поганою практикою уряду Азарова стало ігнорування опозиційних депутатів, яких або видворяють із засідань кабміну, або створюють бюрократичні перепони у робочих контактах з міністрами, повідомляє прес-служба політичної партії «УДАР Віталія Кличка».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.