Бюджетна політика уряду 2014 – боргова яма для народу

kabmin13 03 2012

 
Політика уряду спрямована на погіршення економічного стану держави, а народ України втягується в боргову яму. Про це завив народний депутат фракції «УДАР» Андрій Путілов під час розгляду бюджетним комітетом ВР проекту Закону «Про основні напрямки бюджетної політики на 2014 рік», схваленого Кабміном, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Доходи бюджету, в тому числі місцевих бюджетів, уряд планує розширити за рахунок нових поборів, наприклад, таких як податок на нерухомість та збільшення плати за користування надрами. Документ містить загальні фрази та прогнозні показники без дієвих механізмів подолання фінансово-економічної кризи в державі», - наголосив Путілов.

За словами депутата, уряд не намагається залучати позики для розвитку економіки, що дало б реальний ріст ВВП і, як наслідок, зменшило дефіцит бюджету.

«Майже кожен комітет парламенту надав свої зауваження до проекту, звертаючи увагу на тривожні показники по скороченню фінансування соціально-цільових програм, фінансування яких, здавалося, не може бути нижчим рівня 2013 року», - зауважив ударівець.

Путілов зазначив, що комплексні зауваження депутатів вже попередньо відхилені, посилаючись на «необґрунтованість» та «відсутність конкретних розрахунків», і уряд продовжує втягувати українців до боргової ями.



Коментарі

  +5 #1 человек 23 мая 2013 г., 18:51:55
3 года беспредельного воровства и жадности под молчаливое согласие множества лохтората - ВОТ и результат - этот бюджет.. мы сами выбрали этих бездарей и мошенников... большинство привыкло жить как рабы..
  -2 #2 Ленка 23 мая 2013 г., 19:00:54
Этот ударовец забыл упомянуть, что такая ##### творится с попустительства оппозиции в том числе. Коммунисты уже дано заявляют, что проводимые реформы и «сотрудничество» с МВФ ведут Украину к долговой яме. Добавьте к этому сосредоточение политики и бизнеса в одних руках, что в свою очередь порождает такое дикое явление как олигархи. В то время, когда вся страна скатывается в хаос социально-эконмического кризиса, именно сине-оранжевые олигархи просто жируют. И когда придет время возвращать долги они вместе со своим потомством успешно дернут за бугор, не забыв прихватить «освоенные» средства МВФ и бюджета.
  +5 #3 serg 23 мая 2013 г., 19:07:54
Ось Вам покращення життя вже зараз!!!!
  +5 #4 Вася 23 мая 2013 г., 19:21:46
пакращення не зупинити!
  +0 #5 Yaroslav 23 мая 2013 г., 19:36:45
[quote name="Ленка"]Этот ударовец забыл упомянуть, что такая ##### творится с попустительства оппозиции в том числе. Коммунисты уже дано заявляют, что проводимые реформы и «сотрудничество» с МВФ ведут Украину к долговой яме. Добавьте к этому сосредоточение политики и бизнеса в одних руках, что в свою очередь порождает такое дикое явление как олигархи. В то время, когда вся страна скатывается в хаос социально-эконмического кризиса, именно сине-оранжевые олигархи просто жируют. И когда придет время возвращать долги они вместе со своим потомством успешно дернут за бугор, не забыв прихватить «освоенные» средства МВФ и бюджета.[/quote]
Если не МВФ, то кто нам даст денег для закрытия бюджетных дырок? Россия? Тогда о суверенитете Украины вообще можно будет забыть... хотя краснопёрые только этого и ждут:(
  +1 #6 Shkapa 23 мая 2013 г., 19:42:38
Одна з вагомих причин революції 1917 року непомірний борг населення по кредитам 50-ти річної давнини.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.