Кличко: З дій влади зрозуміло, що бюджету на 2014 рік просто не існує

klichko rada2

 

«УДАР» вимагає від уряду змінити пріоритети при формуванні Державного бюджету на 2014 рік, щоби кошти були спрямовані на розвиток країни і людей, а не на чиновників чи на близький до них бізнес. Про це заявив лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко під час виступу з трибуни Верховної Ради, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Щоб документ передбачав достатні кошти для розвитку освіти, медицини, науки, соціальних програм - а не задовольняв зростаючі апетити вищих чиновників та репресивного апарату. І щоб не повторилась ситуація, яка виникла наприкінці минулого року і очікує нас наприкінці цього року. Коли не вистачатиме мільярдів гривень для розрахунків із бюджетниками», - наголосив Віталій Кличко.

Лідер «УДАРу» відзначив, що уряд лише імітував подання проекту держбюджету до Верховної Ради.

«З дій влади зрозуміло, що бюджету на 2014 рік просто не існує. Або він такий, що ті, хто його складав, не ризикують і бояться показати його громадянам. Зараз кажуть, що повернули на доопрацювання. Це – імітація роботи. Влада лише робить вигляд, що працює. Тому й такі результати роботи», - підкреслив Кличко.

Він також застеріг уряд і парламентську більшість від сподівань ухвалити основний фінансовий документ країни без обговорення.

«Не варто намагатися показати той самий фокус, як у парламенті попереднього скликання. Коли бюджет, який ніхто не бачив і не читав, ухвалюють за десять хвилин без обговорення», - підкреслив Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.