Через проект бюджету Ахметову з Фірташем підкладають чи то «бімбу», чи то свиню

bimba

 
Як повідомив на своїй сторінці Фейсбук свободівець Аронець, за певними дослідженнями проекту закону Держбюджет на 2014 рік наступного року янукович зі своєю командою вирішив нашкодити Ахметову з Фірташем. Аронець посилаеться на Андрія Бондаренко - міністра Кабінету Міністрів у тіньовому уряді «Свободи».


За його повідомленням, янукович підклав олігархам «бімбу», оскільки п.6 підпункт 1 Прикінцевих положень проекту закону про Держбюджет на 2014 рік передбачає скасування пункту 197.14 статті 197 Податкового кодексу України, який передбачав звільнення від оподаткування ПДВ операцій із ввезення на митну територію України природного газу.

«Таким чином до нової «зниженої» ціни на природний газ у 268.5$ за 1000 кубометрів додасться ПДВ в розмірі 20%. Тобто ціна на природний газ складатиме 322,2$ за 1000 кубометрів, а враховуючи, що янукович з Путіним домовились лише за знижку на I квартал 2014 року, і «Газпром» ймовірно не забажає застосовувати для України понижуючий коефіцієнт. Ціна на газ з урахуванням ПДВ з 1 квітня складе понад 500$ за 1000 кубометрів. Іншими словами, Янукович «кинув» своїх спонсорів обіцянкою знизити ціну на газ для їхніх підприємств!

А Ахметову і всім мешканцям Донбасу янукович передав додатковий «привіт», не продовживши квотування на імпорт вугілля в Україну (за інформацією Міністра економіки Ігоря Прасолова). Це означає, що підприємства будуть споживати більш дешеве вугілля з-за кордону, зокрема з Росії, замість того, щоб купувати вугілля з шахт Донбасу.

Це справжній удар не тільки по олігархах, а насамперед по простих людях з Донецької та Луганської областей, які можуть втратити робочі місця» – повідомляє Аронець.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.