Уряд підтримав пропозиції «УДАРу» щодо змін до держбюджету

kabmin13 03 2012

 
При підготовці законопроекту про зміни до державного бюджету Кабінет міністрів відмовився від антисоціальних ініціатив та прийняв пропозиції фракції «УДАР» щодо шляхів наповнення бюджету. Про це заявив народний депутат від «УДАРу» Павло Розенко, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Учорашні заяви прем’єра свідчать про те, що емоції вщухли, що уряд почув аргументи фракції «УДАР» і готовий прийняти наші пропозиції. Більше того, Яценюк учора заявив, що уряд відмовляється від антисоціальних речей, які пропонувалися раніше. Це вселяє оптимізм і означає, що шанси на ухвалення законопроекту в четвер є достатньо високими», - наголосив депутат.

За словами Розенка, «УДАР» запропонувала уряду відмовитися від усіх антисоціальних речей та представив кілька шляхів для поповнення державного бюджету. «Ми пропонуємо ввести невеликий тимчасовий податок на зарплати працівників у розмірі до 1,5%. Це невелика сума для окремої людини, але в межах країни ми змогли б мобілізувати на потреби армії до 10 млрд грн. Друга ініціатива – додаткове оподаткування надприбуткових сфер діяльності, щоби олігархічні групи, які працюють на території України, також зробили свій внесок у забезпечення миру і спокою в країні», - зазначив нардеп.

Павло Розенко закликав народних депутатів прийти у четвер на позачергове засідання парламенту і проголосувати за необхідні для України законопроекти.



Коментарі

  +1 #1 шахтер 29 июл. 2014 г., 11:12:42
Ни у "Удара",ни у правительства не возникает и тени сомнения в правильности налога 1,5%.А почему бы не сделать шкалу, от 1,5% до 50%. или они так любят свои кошельки,что хотят за счет основной массы бедных спасти армию.Бедный плати больше,он практически отдает последнее,а у богатого 1,5% процента,да это насмешка над народом.Яценюк,армия вернувшись с победой к нищим семьям,тебя не поймет.
  +0 #2 Anna 29 июл. 2014 г., 15:26:27
У розвинутих країнах надприбутки обкладаються до 70%.Повинна бути шкала в т.ч і по відсотках на депозити. Народ тримає кошти, щоб якось вижити, так і тут кошти на кусок ковбаси відбирають.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.