Як в Україні розкрадали та розкрадають гроші МВФ, або Чому курс долара 33,5 грн

nats bats

 
Шановні Друзі, інформація яку я виклав нижче, буде цікава пересічним громадянам навіть більше, ніж вкладникам та позичальникам українських банків!


З року в рік українські уряди позичають кошти в МВФ, і я впевнений, що від цих запозичень жоден з вас, мої шановні співгромадяни, не став жити краще. Бо кошти, які позичали та позичають для вашого ПОКРАЩЕННЯ, просто розкрадаються через банківську систему України.

Навіщо брати дрібні хабарі, якщо можна красти мільйони та мільярди запозичених у МВФ коштів, а в прямих ефірах на каналах, які належать олігархам, розповідати про свою любов до кожного з Українців та нелюбов до корупції та хабарництва!

А для проформи створити ще й антикорупційне бюро під протекторатом Президента, або шляхом мордобою в ВР кулаками доводити свою правоту один одному! Пани чубляться, а в холопів чуби тріщать! Але ж ми з вами не холопи, можливо, нас і вважають холопами всякі там Яценюки, Порошенкі та Гонтареві!

Але ми не холопи і це ми довели одному мордатому шапкокрадію!

Так, протягом 2008-2015 років з банківської системи України відбувся тотальний вивід капіталу.

Основні злочинні схеми давно і добре відомі працівникам НБУ, які були і є однією з складових злочинного угруповування під назвою НБУ.

При цьому, регулятор (НБУ) не тільки не викриває ці злочинні схеми під час перевірок українських банків , а продовжує покривати, дозволяючи таким банківським установам створювати уяву успішності у населення, функціонувати на ринку банківських послуг в Україні та шляхом обману своїх вкладників нарощувати обсяги залучення депозитів фізичних та юридичних осіб.

Після падіння таких банків весь тягар розрахунків за залученими вкладами лягає на плечі держави, оскільки власники при мовчазній злочинній згоді НБУ зробили все можливе для того, щоб на рахунках цих банків не залишилося жодної копійки, яких в принципі в них і не було від самого початку. Весь час всю свою злочинну діяльність українська банківська система здійснювала за вкладені вами кошти, а покривали цю діяльність спільники з НБУ.

Покривали, покривають і будуть покривати корупційні схеми, схеми банківських крадіжок, бо за все завжди відповідатиме Українська держава, позичивши гроші в МВФ, а віддавати борг МВФ будуть знову ж таки з нашої з вами кишені, і немає значення, хто буде на чолі уряду, або хто отримуватиме відкати.

І це буде до тих пір, поки на Україну не зайде чистий капітал, а не відмитий через сумнівні оборудки, який раніше був вкрадений в Українців!

Слід зазначити, що українська банківська система будувалася та функціонує таким чином, щоб вкрасти покладені вами на депозит кошти, а потім за рахунок фонду гарантування вкладів фізичних осіб частково відшкодувати кошти за рахунок держави (просто вкрасти за іншою схемою отримані від МВФ запозичення (ця схема буде розкрита наступною).

Скажіть, а вам цікаво, чому у жодної української банківської установи від самого початку не було реальних грошових коштів, а лише були кошти на папері?

В більшості українських банків , які сьогодні знаходяться в стані тимчасової адміністрації або ліквідації (зараз кількість таких банківських установ в Україні наближається до 40), на кореспондентських рахунках в закордонних банках, начебто, знаходяться значні суми грошей в іноземній валюті.

Чому ж тоді ці кошти не направити на виплати постраждалим вкладникам?

Відповідь дуже проста. Бо ці кошти існували лише на папері і їх не існувало в природі. І тут виникає запитання до працівників НБУ, а ви куди дивилися, панове чиновники?

Нікуди ми не дивилися, - почуємо відповідь. Бо завжди українським чинушам було вигідно красти мільйони та мільярди запозичених Українським урядом у МВФ коштів.

На ринку надання шахрайських послуг в банківській сфері України є основні гравці (тобто, це умовно іноземні банківські установи, які надають послуги українським банкам у цій шахрайській схемі) – Мainl Bank (Австрія), East West United Bank (Люксембург ) та інші (у мене є перелік майже усіх іноземних баківських установ, через які наші високопосадовці розкрадали по шахрайських схемах запозичені у МВФ грошові кошти).

Чому умовно іноземні банки? Тому що власниками цих банків є вихідці з колишніх країн пострадянського простору або просто громадяни РФ. Тепер зрозуміли, чому наші теперішні та колишні високопосадовці облюбували Австрію та країни БеніЛюксу?

Що це за гроші ? Це капітал , який начебто внесли власники українського банку , а часом і просто вкрадені у вас власниками будь-якого українського банку (так працюють 99 % українських банків) ваші депозитні вклади. І так по колу, замкнутому колу!

А тепер, Увага, схема виглядає так:

Власники вносять свої гроші до статутного капіталу українського банку.

Український банк відкриває кореспондентський рахунок в одному із вище перелічених умовних іноземних банків.

Український банк кладе гроші, внесені до статутного капіталу власниками, на свій кореспондентський рахунок в одному з вище перелічених умовно іноземних банків.

Цей таки Іноземний банк видає іноземним фірмам, зареєстрованим шахраями за кордоном, які також є власниками українського банку, кредити під заставу грошей українського банку, що знаходяться на його коррахунку (тут власники українського банку попадають на відсотки за легалізацію вкраденого в українських вкладників капіталу, але відсоток дуже маленький, а грошей багато вистачить навіть на хабарі працівникам НБУ та фонду гарантування). При цьому український банк не показує , що гроші в іноземному банку знаходяться під заставою. Це дає можливість українському банку фальсифікувати звітність та виконувати нормативи капіталізації, ліквідності тощо. Згоду на такі операції дають зазвичай найвищі органи керівництва банку – спостережна рада, правління тощо. А при перевірці чиновники НБУ роблять вигляд, що все в українського банку добре, бумаги на фіктивний капітал є, а наявність реальних коштів на кореспондентському рахунку українського банку відкритого в іноземному банку - НБУ не цікавить. І правда, навіщо Україні кошти, у нас є МВФ!

Часто власниками українського банку та іноземної (х) компанії (й) є одні і ті ж особи, або пов’язані з ними особи. Таким чином, іноземні фірми українських власників не повертають ці кредити в іноземний банк, і останній за попередньою домовленістю (по схемі) списує гроші в погашення їх позик або при виникненні фінансових труднощів в українського банку (визнання банку проблемним, введенням тимчасової адміністрації тощо) гроші в погашення позик іноземних компаній власників списуються іноземним банком автоматично (по схемі), навіть до терміну вказаного в договорі (так працює схема). На це в умовах договору поруки український банк надає обов’язкову згоду. В момент списання цих грошей в балансі українського банку також не відбувається жодного відображення. Що, відповідно за хабарі, жодним чином не перевіряють і не перевірять чиновники НБУ!

Отже , від самого початку український банк ніколи не мав та не отримував реального капіталу. За мовчазної злочинної згоди НБУ український банк грався своїм віртуальними коштами та вашими реальними депозитними коштами.

Фіктивно виконував всі нормативи НБУ. Протиправно користувався ліцензією на ведення діяльності і збирав гроші громадян, які видавав (з метою крадіжки ) в кредити компаніям своїх власників (або пов’язаних з ними осіб), або виводив за такою ж схемою гроші за кордон.

А чому українському банку цього не робити , якщо рознісши в певні кабінети хабарі, власник такого банку може спокійно і безтурботно жити на гроші громадян?

Така собі піраміда на чолі з керівництвом НБУ, при цьому МММ нервово покурює в стороні при порівнянні з українськими банками такого ґатунку.

І так працюють в Україні 99% банківських установ!

Виникає питання - Хто за хабарі дає таким банкам існувати на території країни?

Відповідь –НБУ!

Чи притягнули українські правоохоронці до кримінальної або майнової відповідальності хоча б одного з власників таких банків або осіб, які, порушуючи свої професійні обов’язки, закривали і закривають на це очі?

Відповідь – Ні!

Чи повинні відповідати перед Українським Народом власники такого банку та чиновники НБУ, які разом обкрадали та обкрадають українську громаду?

Відповідь - Так!

Висновок: імітуючи боротьбу з дрібними хабарниками, декларуючи створення фейкового антикорупційного бюро, українські високопосадовці з легкістю через свої карманні банки (таких 99 %) розкрадають наші депозитні кошти, за схемою розкрадали та розкрадають запозичені у МВФ від імені України, тобто нас з вами, мільярди!

Віктор Смалій, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.