Палатний: Уряд повинен відмовитися від ідеї ліквідації Мінмолодьспорту

ministerstvo molodi

 
Народний депутат-«ударівець», голова парламентського комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артур Палатний закликає уряд відмовитися від ідеї ліквідувати Міністерство молоді та спорту України. Про це він заявив журналістам після погоджувальної ради, коментуючи інформацію про відповідні наміри урядовців у рамках запланованих змін у структурі Кабміну, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Пропозиція ліквідувати Мінмолодьспорту та об’єднати його з іншими відомствами не знаходить підтримки ні серед членів профільного парламентського комітету, ні серед спортивної громадськості. Ми вже це проходили у 2011-2012 роках, коли замість міністерства функціонувала Державна служба молоді та спорту України. В той період значно погіршилися показники спортивних досягнень, було скорочено низку державних програм, практично занепали сфери молодіжної політики і масового спорту, не приділялося належної уваги патріотичному вихованню молоді, яке в умовах нинішньої зовнішньої агресії виходить на перший план. Повторювати ті помилки сьогодні – неприпустимо», - переконаний народний депутат.

За словами Палатного, з боку уряду головним аргументом необхідності ліквідації Міністерства молоді та спорту є економія бюджетних коштів. «Але не можна економити на масовому спорті та здоров’ї нації. Бюджет Мінмолодьспорту насправді є мізерним, а саме відомство упродовж 2014-2015 років скоротило свій штат майже на 20% і залишається одним із найменш чисельних серед інших міністерств. Економити потрібно з розумом, тому усі, хто піклується про молоде покоління і розвиток масового спорту в Україні, виступають категорично проти ліквідації профільного міністерства», - наголосив Палатний.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.