​Серед топових платників податків немає жодної компанії Ріната Ахметова

Десять найбільших платників податків України за 2017 рік. Дуже цікавий список. У ньому немає визнаних драйверів української економіки - металургів, аграріїв. Зато є аж чотири тютюнових компанії. Тож по факту сьогодні годують Україну нафтовики, газовики та виробники цигарок.


Ну і, звісно ж, серед топових платників податків немає жодної компанії Ріната Ахметова. Корпорації ДТЕК та Метінвест з усіма їх комбінатами-гігантами перераховують до бюджету менше, ніж тютюнова фабрика «Прилуки».

Тому що це не Рінат Леонідович платить нам податки, а ми йому. Тариф Роттердам+ тому яскравий приклад.

Компанії Ахметова включили до іншого рейтингу ФПГ. Там вказано, що його підприємства Метінвест та ДТЕК заплатили 13,8 млрд та 18 млрд грн податків відповідно. Але навіть так ми бачимо, що тютюнова фабрика у Прилуках заплатила в бюджет суму, більшу за Метінвест. Тобто більшу, ніж комбінати «Азовсталь», «Ілліча» та всі найбільші українські ГЗК разом узяті. А три тютюнові компанії заплатили більше, ніж ДТЕК та Метінвест разом узяті.

Денис Казанський, facebook.com

Фото styknews.info



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.