Юрій Луценко поєднав свободу України зі свободою Юлії Тимошенко

lutsenko sku

 
Український політв‘язень та засновник "Третьої української республіки" Юрій Луценко вважає, що лише припинивши політичні репресії та звільнивши Юлію Тимошенко, Україна зможе протистояти зовнішнім викликам як самостійний політичний гравець. Про це Юрій Луценко наголосив під час виступу на Х Світовому конгресі українців у Львові, повідомляють «Конфлікти і закони», посилаючись на прес-службу «Батьківщини».


«Ніщо так не посилить позицію української держави в протистоянні з північним сусідом, як консолідація українського суспільства в цей час. І найкращий спосіб цього - припинення політрепресій. Конкретніше - Юлія Тимошенко має бути звільнена!», - заявив політв‘язень.

На його думку, такий крок дозволить Україні стати самостійним політичним гравцем та дозволить президенту Віктору Януковичу «вийти з амплуа гангстера, що викрадає людей, і стати самостійним політичним діячем».

«Цим кроком Янукович міг би не тільки зламати всю міжнародну гру Кремля, заточену на зрив підписання Угоди про Асоціацію. Він міг би в очах України та світу вийти з амплуа гангстера, що викрадає людей, і стати самостійним політичним діячем», - йдеться у виступі Юрія Луценка.

Він вважає, що ситуація, «коли український президент йде проти цілого Путіна, але боїться дозволити лікування позбавленій усіх прав і можливостей Юлії Тимошенко», виглядає смішною, і зазначає, що «свобода для України пролягає через свободу для Юлії Тимошенко.

«Не може бути вільним світ, поки хоч б одна людина залишається невільною», - казав Кеннеді. Свобода для України пролягає через свободу для Тимошенко! Тим більше, що це саме за її косу Європа витягує нас з лабіринту Мінотавра», - наголосив Луценко.

Він також закликав українських політиків «хоча б цього разу мислити стратегічно, побачити поле бою за європейську Україну на декілька років наперед».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.