Свідок у справі рейсу МН 17 заарештований російськими спецслужбами

svigok mh17

 

Олег Бугров – один з головних свідків у розслідуванні трагедії рейсу МН 17, саме він говорив про БУК за три дні до катастрофи, – арештований російськими спецслужбами.


Наступного дня після того, як було збито літак рейсу МН 17, Служба безпеки України опублікувала відео про трагедію, в якому був запис перехопленої телефонної розмови між проросійськими т. зв. «ополченцями» та їхніми керівниками з ГРУ (російська служба розвідки). У телефонній розмові від 14 липня 2014 року Олег Бугров розповідає, що намагався збити український військовий літак біля Станиці Луганської, але не влучив. Керівник з ГРУ «Ореон» каже Бугрову не хвилюватися, адже за пару днів прибуде ракетна система БУК, якою можна збити будь-який літак. Олег Бугров відповів: «Так, я знаю».

Ось відео, опубліковане СБУ 18 липня 2014 року. Розмова Олега Бугрова з «Ореоном» з 0:40 хв. Останніх слів Бугрова в субтитрах немає.



На той час Олег Бугров був «міністром оборони» т. зв. «лнр». 29 листопада 2014 року його ім’я було внесене до Списку осіб та організацій щодо яких ЄС вводить обмеження у відповідь на дії, що підривають територіальну цілісність і суверенітет України.

svigok mh17 1

svigok mh17 2

Міжнародна група слідчих, що розслідують катастрофу МН17, опублікувала 30 березня 2015 року на YouTube відео, в якому просить свідків зголоситися. На відео детально описаний шлях тягача Volvo, який перевозив БУК з Росії в Донецьку область через Луганськ. Також на відео є стенограма перехопленої розмови терористів.


У той же день, 30 березня 2015 року, Олега Бугрова арештували в Санкт-Петербурзі (Росія). Цю новину опублікувала інтернет-газета «Фонтанка». За інформацією «Фонтанки», Олег Бугров повернувся до Росії в січні 2015 року. На той час він вже був «екс-міністром» т. зв. «лнр». Його арештувала ФСБ (російська Федеральна служба безпеки) за «незаконне постачання труб». Бугрова помістили в слідчий ізолятор ФСБ за звинуваченням у контрабанді. ФСБ має 7 таких тюрем на території Росії. Ви можете прочитати про затримання Бугрова в статті англійською мовою Українського сепаратиста, колишнього «міністра оборони» затримали у Санкт-Петербурзі.

Для Міжнародного розслідування Олег Бугров дуже важливий свідок. Цілком очевидно, що Росія вживає заходів, щоб він не заговорив.

Джерело: Lugansk-News Today, ua.informnapalm.org



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.