У Києві сформували Генштаб Антипутінського інформаційного фронту

antiputin1

 
24 вересня в Києві було сформовано Генеральний штаб Антипутінського інформаційного фронту – міжнародної структури, що включає в себе організації національних громад народів, що постраждали від російської, зокрема – путінської агресивної імперської політики.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД.

Першочерговим завданням фронту буде інформування англійською, німецькою, російською, кримсько-татарською та іншими мовами європейських ЗМІ про реальний стан справ щодо російсько-української війни та про реальну, а не офіційну, соціально-політичну й економічну ситуацію в Росії, Білорусі та на окупованих територіях України. Для цього будуть використовуватися інтернет-видання, соцмережі, власні друковані видання та розсилка в провідні світові інформагентства.

В роботі штабу візьмуть участь політичні емігранти з Росії, Азербайджану, Казахстану, Білорусі, Кубані, Грузії.

Також в найближчих планах фронту є проведення виставки інформаційно-пропагандистського плакату на тему «Злочини російського імперіалізму та поневолені Москвою народи».

antiputin2

За словами координаторів фронту, задача структури – посилити контр-пропаганду проти російського агресора. В цьому плані учасники Антипутінського фронту сподіваються на Міністерство інформаційної політики України, до якого направили ряд листів з пропозиціями. На жаль, констатують в Антипутінському фронті, відповіді вони досі не отримали, хоча пройшло вже майже 2 місяці.

«Ми сподіваємося, що наші пропозиції, зокрема, ідея почати випускати на українському телебаченні програму мовами поневолених Росією народів за участі представників емігрантських організацій цих народів, знайде нарешті відгук в української влади», - наголошує директор Київського інституту журналістських досліджень країн ГУАМ Ельхан Нурієв, який сам є емігрантом з Азербайджану.

antiputin3

«Україна не може перейти в контр-наступ у гібридній війні, бо в чисту програє її інформаційну складову. Що казати, коли річний бюджет одного лише каналу «ЛайфНьюз» перевищує всі кошти, які виділялися протягом останніх двох років на українську пропаганду», - додає директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД, координатор комітету «Кубань з Україною» Сергій Пархоменко.

«Свого часу Ічкерія фактично виграла Першу чеченську війну завдяки грамотній інформаційній роботі та пропаганді в стані противника. Якщо Україна хоче перемагати, то зобов’язана буде підсилювати інформаційну складову у гібридній війні. Якщо влада України не має сил і бажання це робити, то що ж, ми тоді візьмемо цю складну ношу на себе», - відзначив казахський професор Рустем Жангожа.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.