​Федеральний суд наказав спецпрокурору Мюллеру назвати імена політиків, які співпрацювали з Манафортом

Федеральний суддя США Емі Берман Джексон наказала спеціальному прокурору Роберту Мюллеру до п'ятниці назвати усіх осіб та організації, які буцімто задіяні у лобізмі радника «партії регіонів» в інтересах уряду України без відповідної реєстрації, як того вимагає законодавство США. Про це повідомляє «Голос Америки» з посиланням на видання Politico.


Роберт Мюллер, який розслідує обставини втручання росії у політичні процеси у США, повинен надати захисту Манафорта імена колишніх європейських політиків, які брали участь у кампанії впливу уряду януковича у США у минулому та осіб, на чиї свідчення Манафорт буцімто намагався вплинути протягом останніх місяців.

Манафорту висунуто звинувачення в ухилянні від податків у США, порушенні законодавства щодо реєстрації у якості агента іноземного уряду для здійснення відповідної лобістської діяльності. Слідство також заявляє, що він намагався впливати на свідків у своїй справі. Останнє призвело до висунення йому додаткових звинувачень.

Рішення судді Емі Берман Джексон у Politico назвали перемогою команди захисників Манафорта. Воно дасть їм змогу підготуватись до суду, який призначений на 17 вересня.

Очікується, що оприлюднення переліку осіб обмежить здатність обвинувачення наводити свідчення осіб за межами списку.

Емі Берман. Фото politico.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.