​У розслідуванні сексуальних домагань Кевено Білий дім не займатиметься «мікроменеджменом» ФБР

Білий дім заявив у неділю, що не займатиметься «мікроменджментом» нового розслідування у ФБР щодо кандидата на посаду судді Верховного суду Бретта Кевено. «Юристи Білого дому дозволили Сенату визначати умови та масштаб розслідування», - заявила в неділю прес-секретар Сара Гакабі Сандерс телеканалу Fox News, кажучи про розслідування звинувачень в сексуальному насильстві, висунутих проти Кевено професором Крістін Блейз Форд, яке веде ФБР, передає «Голос Америки».


Президент Трамп наказав ФБР провести нове розслідування на вимогу Юридичного комітету Сената. Втім, сам Трамп знову заявив про підтримку Бретта Кевено, висловивши надію, що «врешті-решт, все буде добре».

Виступаючи перед журналістами в суботу на південній галявині Білого дому перед від'їздом на зустріч з виборцями у Західній Вірджинії, Трамп заявив, що ФБР «взялося за справу, опитуючи всіх», в тому числі жінок, які звинуватили Кевено в сексуальних домаганнях.

«Я сподіваюся, що для судді [Кевено] все закінчиться дуже добре», - сказав він.

Незважаючи на цю заяву Трампа, за даними ЗМІ, Білий дім, можливо, обмежить обсяг розслідування ФБР, зокрема, не дозволить бюро розглядати заяву ще однієї жінки, Джулі Светнік, яка звинуватила Кавано в сексуальному насильстві на вечірках в його шкільні роки.

Бретт Кевено. Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.