​Після вироку суду Манафорту залишать піджака зі шкіри пітона та куртки зі страуса, решту майна - вилучать

ФБР та Міністерство юстиції США не звернулись з вимогою про вилучення двох артефактів, що запам'ятались тим, хто спостерігав за ходом процесу – піджака зі шкіри пітона та куртки зі шкіри страуса, повідомляє CNN.


Під час обшуку помешкання Манафорта ФБР зробило фото десятків предметів коштовного одягу. Серед предметів - куртка пітона, що коштує 18 500 тисяч, куртка з верблюжої вовни за 6 500 доларів, куртки зі шкіри страуса за 15 000 та 9 500 доларів США, пише «Голос Америки».

Витрати на проведення розслідування спецпрокурора Мюллера склали близько 25 мільйонів доларів на вересень 2018 року.

У результаті вироку Манафорту жертви його шахрайства та кредитори отримають 36 мільйонів доларів.

У Манафорта вилучать п'ять об'єктів в Нью-Йорку, три банківські рахунки, а також один страховий поліс. Об'єкти нерухомості буде продано і ці гроші надійдуть федеральному урядові, кредиторам та жертвам злочинів Манафорта.

На тепер, Міністерство юстиції погодилось повернути мільйони банкам, щоб виплатити іпотечні кредити Манафорта.

Після продажу активів, виплат банкам та дебіторам, Манафорт муситиме сплатити близько 17 мільйонів доларів федеральному урядові. З них 11 мільйонів надійде Міністерству фінансів США і 6 мільйонів доларів – податковій адміністрації на сплату податкової заборгованості, повідомляє агенція.

Крім мільйонів від Манафорта, розслідування спецпрокурора Мюллера також домоглось сплати штрафів на близько 130 000 доларів від радників кампанії Трампа Джорджа Пападопулоса, голландського юриста Алекса ван дер Зана, колишнього юриста Дональда Трампа Майкла Коена та Манафорта.

Манафорт залишиться заможною людиною. На час винесення вироку, за інформацією прокурорів, Манафорт володів будинками вартістю щонайменше 4 мільйони доларів, пише CNN.

Пол Манафорт. Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.