Захистимо Римму від режиму – свідомі громадяни стали на захист правозахисниці (фоторепортаж)

rimma1

 

Те, що в Україні відбуваються політичні репресії, вже – не новина. Влада, корумпувавши органи, що звуться правоохоронними, поставила їх на служіння диктатурі Януковича задля виконання репресивної функції проти усіх неугодних. Нині в Україні існує не лише тиск на політичних опонентів. Влада, руками Генеральної прокуратури, тепер ховає за грати правозахисників, які все своє свідоме життя віддавали захисту прав людини.


Ще одним таким в’язнем сумління стала Римма Білоцерківська, яку запроторили за грати за її громадянську позицію. Влада – не шуткує. Такими діями вона залякує громадян, даючи зрозуміти, що спочатку вони посадили опозиціонерів, тепер – правозахисників, а завтра забиратиме за грати усіх, хто буде незадоволений «покращенням».

Арешт Римми Білоцерківської сколихнув усе свідоме суспільство України. Громадяни не злякались залякувань, а навпаки - організували акцію «Захистимо Римму від режиму» саме у підніжжя осередку корупції і бандитизму - Генеральної прокуратури України, яка закриває очі на справжні злочини, виправдовує убивць, порушників закону, не реагує на заяви про справжні злочини, зате штампує пачками кримінальні справи проти свідомих українців, абсолютно ігноруючи права громадян, закон, як такий і, головне, - логіку. Якщо так піде далі, то Генеральна прокуратура скоро відкриє справу і проти Меркель, яка дала зрозуміти Януковичу, що він – порожнє місце і вже не є фігурою на міжнародній арені.

Громадськість двадцять восьмого травня біля ГПУ дала зрозуміти злочинному режиму і його служакам у Генеральній прокуратурі (яких обов’язково судитимуть, тож хай замисляться над цим сьогодні), що арешт Римми Білоцерківської, якій 22 травня рішенням суду міста Рубіжне було змінено з «підписку про невиїзд» на «взяття під варту», вже сколихнув Україну. І якщо за Тимошенко громадськість заступалася аморфно, то постать Римми Білоцерківської, яка допомогла багатьом українцям, може вивести на вулиці не один мільйон громадян, оскільки Римма – не політик. Саме вона виявила та донесла до громадян України гірку правду про те, куди поділось українське національне багатство та як розграбовано землю та комунальне майно на території сіл та міст України. Тож її арешт – справжнє обличчя тоталітаризму, який Янукович вибудовує, ховаючись за парканом Межигір’я.

Усім відомо і зрозуміло: справа Римми Білоцерківської «шита білими нитками» і була відкрита за так зване «перешкоджання» незаконному будівництву, що є звичною практикою у сучасній Україні. Рішення суду, як зазвичай, приймалося за відсутності Римми Білоцерківської, без будь-яких серйозних підстав, після кількаразових відводів суддів.

І не дивно, що біля Генеральної прокуратури журналісти, правозахисники та небайдужі громадяни скандували: «Захистимо Римму від режиму» та «Ганьба прокуратурі, що служить диктатурі». Усі виступаючі зазначали, що Генеральна Прокуратура України перестала виконувати захисну функцію громадян і перетворилась на церберського собаку влади. Виступаючі, серед яких був і Микола Княжицький, відкрито констатували: генпрокуратура працює не для людей, вона захищає злочинців і слугує репресивним апаратом для залякування тих, хто хоче позитивних і правильних змін у цій країні.

«KZ» пропонує фоторепортаж з акції «Захистимо Римму від режиму»:

rimma2

rimma3

rimma4

rimma5

rimma6

rimma7

rimma8

rimma9

rimma10

rimma11

rimma12

 



Коментарі

  -1 #1 антимоскаль 28 мая 2012 г., 14:23:46
От пидары рЫговские!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.