Європротест на Майдані Незалежності (фоторепортаж)

maydan4

 

На майдані Незалежності, десь близько другої години ночі зібралося понад тисячу людей, обурених рішенням уряду зупинити на невизначений термін підписання угоди про асоціацію з ЄС. Як вже повідомлялося, на Майдані вимкнено світло, мітинг відбувається майже у темряві, майдан освітлюється лише рекламними моніторами.


Серед учасників – і лідери опозиції Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок. Вони під час своїх виступів закликали не полишати Майдан і продовжити протест українців у п’ятницю 24 листопада.

На Майдані немає прапорів політичних партій. Акіція самоорганізувалася через соцмережі. Над Майданом лунає пісня «Лента за лентою».


maydan1

maydan3

maydan5

maydan6

maydan7

maydan10

maydan11

maydan12

maydan13

maydan15

maydan17



Коментарі

  +2 #1 Кассандра 22 нояб. 2013 г., 08:03:09
Дорогие мои соотечественники!
Я лишена физической возможности быть рядом с вами сегодня, возраст и болезни, но то, что Евромайдан начался в канун Оранжевой революции символично! Только в этот раз, надо собрать все силы в народный мощный кулак и нокаутировать эту бандитскую власть! Я не хочу умирать! Я не хочу, чтобы мои дети, внуки и правнуки стали малороссийскими рабами у азиатского гэбэшного тирана и тяжко работая, вели полуголодное существование! Януковичу - народный импичмент! Азарова - в отставку и всю их ПРовскую камарилью под народный суд!
Я всей душой с вами! И я горжусь вами!
Слава Украине! Героям слава!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.