Еще один попал под мусорную люстрацию

musor lustratsiya

 

Главный врач Черновицкого госпиталя ветеранов войны Манолий Мигайчук под давлением общественности написал заявление об увольнении прямо в мусорном баке, сообщает в facebook.com Татьяна Высоцкая.



Коментарі

  +0 #1 Софіївська Борщагівк 1 окт. 2014 г., 19:48:38
Як написав так і відмовиться що писав. Така ситуація була в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області коли 26.02.2014 року власноручно сільський голова Кудрик Олесь Тимофійович написав Заяву про складання повноважень сільського голови, а вже 27.02.2014 року з Рівненською сотнею сказав що його ставили на коліна і він нічого не писав і нікуда не збирається уходити.
А причина БУДІВЕЛЬНО ОЛІГАРХІЧНА МАФІЯ ЯКА ОКУПУВАЛА СЕЛО І КОРУПЦІЙНІ СХЕМИ ПОВЯЗАНІ І МВС І ПРОКУРАТУРА І ПОДАТКОВА І ДЕРЖКОМЗЕМ І АРХІТЕКТУРА І І КОЖЕН БОЇТЬСЯ ЛЮСТРАЦІЇ ТОМУ ЇМ ВИГІДНИЙ ПРИХНАЧЕНИЙ ПРИСЯЖНЮКОМ А.Й. (КОЛИШНІЙ ГУБЕР ЙОГО ТЕЖ ПОТРІБНО ЧЕРЕЗ МУСОРКУ ПРОВЕСТИ БО В БРОШУРЦІ РЕГІОНІВ ГОВОРИВ ЩО РИНОК СТОЛИЧНИЙ ДАЄ СЕЛУ СОФІЇВСЬКА БОРЩАГІВКА 20 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ЩОРІЧНО БРЕХЛО) - КУДРИК О.Т.
Тому всі не бачать нічого кримінального в незаконому привласнені владних повноважень Кудриком 05.07.2011 року (доведено судами Київським апеляційним адміністративним та Вищим адмін)

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.