Проти вертолітного майданчика Януковича відкрито судове провадження

Фото gazeta.uaОкружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження за позовом лідера партії «УДАР» Віталія Кличка щодо визнання протиправним будівництва вертолітного майданчику на Дніпровських схилах у Печерському районі столиці.

Як повідомив представник Віталія Кличка у суді, керівник юридичного супроводу партії «УДАР» Валерій Карпунцов, суд визнав подану позовну заяву і додані до неї матеріали достатніми й своєю ухвалою відкрив провадження в адміністративній справі

Попереднє судове засідання відбудеться 14 лютого 2012 року о 15.00 у приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва за адресою: вул. Командарма Каменева,8, корпус 1, зала судових засідань №35. Справу буде розглядати суддя Кузьменко В.А.

Нагадаємо, що Лідер партії «Удар» Віталій Кличко подав позов до Окружного адміністративного суду міста Києва для визнання протиправним і скасування Рішення Київради від 28.12.2010 року №525/5337, згідно з яким ТОВ «Амадеус Ко» отримала в оренду на 25 років земельну ділянку площею 2,18 га на Парковій дорозі у місті Києві. Вказана земельна ділянка була виділена поза конкурсом, виключно для будівництва та обслуговування об’єктів інженерної і транспортної інфраструктури. Проте на цій території вже побудували кількаповерхову будівлю, в якій планують розмістити розважальні об’єкти, що в свою чергу суперечить українському законодавству.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.