Адмінресурс Попова в дії

Фото «Конфлікти і закони»

 

Як вже повідомляли «Конфлікти і закони», Партія регіонів продовжує обробляти київських пенсіонерів. Влада чудово усвідомлює, що ні її, ані її ставленика Попова, що посідає місце КМДА в абсолютно протизаконно, у Києві не сприймають. Київські пенсіонери також погано ставляться до влади і безпосередньо до Попова. І як Попов не піариться, кияни чудово бачать його діяльність – без результативність роботи і абсолютне нехтування волевиявленням киян.


Тим паче, що вже декілька місяців Попов і його команда шукає підступів до київських пенсіонерів. Так, вже «Конфлікти і закони» повідомляли, що Попов за бюджетні кошти вирішив себе піарити, а тому передплатив київських пенсіонерів на провладну газету Вечірній Київ, яка співає ставленику Партії регіонів дифірамби.

Проте деякі свідомі пенсіонери, розуміючи, що Попов витрачає бюджетні кошти, відмовлялись від нав’язливої передплати. Та яке вони отримали здивування, коли у своїх поштових скриньках таки побачили газету Вечірній Київ з фото Попова на першій шпальті. А річна передплата на цю газету становить 450 грн. Тож пан Попов витратив чималеньку суму з бюджету на свій піар, а люди отримують до поштових скриньок макулатуру, яку не бажають читати.

Також за бюджетний кошт Попов відправив по квартирах київських пенсіонерів людей, які поздоровляли від його імені з 8 березня жінок похилого віку і давали б їм листівки. А це теж – чимала сума, оскільки роботу таких ходоків потрібно ще оплатити.

Проте Попов і його команда і на цьому не зупинились. Тепер пенсіонеркам телефонують з Київської адміністрації, щоб від імені Попова також поздоровити їх зі святами. І ще невідомо, скільки бюджетних коштів витратить Попов і його команда задля просування провладного кандидата, якого кияни не лише не сприймають, а й відверто зневажають.

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.