Будівництво на Гончара свідчить, що Олександр Попов майже не впливає на ситуацію в Києві

Наталія Новак. Фото прес-служби «УДАР»Нещодавнє рішення апеляційного господарського суду, яке фактично дозволяє будівництво в буферній зоні «Софії Київської», свідчить про те, що голова КМДА Олександр Попов насправді не має реального впливу на процеси, які відбуваються в столиці. Про це заявляють у депутатській фракції «УДАР Віталія Кличка» у Київраді.

«Сьогодні провладні політтехнологи намагаються сформувати Олександру Попову образ ефективного господарника, однак ми бачимо, що ця ефективність – вигадана. Бо попри неодноразові обіцянки зупинити будівництво на вул. Гончара, незаконні роботи там і надалі тривають. Тож, або Олександр Попов не здатний ефективно керувати містом, або всі важливі рішення в столиці ухвалюють в інших кабінетах, а голова КМДА – лише виконавець. Хіба Києву потрібен саме такий керівник?», - запитує заступник голови фракції «УДАР» Наталія Новак.

У фракції нагадують, що голова КМДА особисто приїздив подивитися на будівництво біля Софії: «Та замість реального припинення робіт, Олександр Попов вирішив пропіаритись перед телекамерами. Утім, тільки-но він залишив будівельний майданчик, роботи на об’єкті продовжили».


Новак наголошує, що будь-які спроби столичних чиновників перекласти усю відповідальність за продовження будівництва на суд є банальною маніпуляцією. Адже, як показують події останніх місяців, українські суди повністю залежні від позиції влади.

«Як відомо, вже вступило в силу інше рішення суду, яке зобов’язує столичну владу включити до бази даних державного земельного кадастру територію охоронної зони Софії Київської. А це автоматично унеможливить її забудову. Однак команда Олександра Попова не звертає уваги на катастрофічну ситуацію з будівництвом навколо Софії», - говорить Наталія Новак.


Тому фракція «УДАР» вимагає від столичної влади виконати відповідне рішення суду та негайно припинити будівництво, а також запровадити мораторій на забудову історичного центру столиці.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.