Прокуратура столиці вже залякує молодь кримінальними статтями

molod menti

 
Останнім часом дедалі частіше трапляються факти, коли молодь залучається до масових заходів, що мають кримінальний характер.

Організатори таких акцій під гаслами громадських організацій підбурюють та втягують молодих людей, студентів до протиправних дій, не попереджаючи їх про можливі кримінальні наслідки, при цьому самі залишаються осторонь.

Так, за фактом розбійного нападу на пункт продажу державних лотерей у Святошинському районі працівники міліції затримали 4 громадян, які стверджують, що у такий спосіб висловлювали протест проти грального бізнесу. Щодо затриманих порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років.

Нагадаємо, що подібні сплановані акції з ознаками різних злочинів відбулися напередодні під час протестів проти будівництва на території парків у Дніпровському та Святошинському районах, а також проти показу художнього фільм «Матч» в кінотеатрі «Україна». За цими фактами органами міліції також порушено кримінальні справи.

Не надаючи оцінки політичній складовій вказаних акцій, прокуратура столиці вкотре застерігає молодь від вчинення необдуманих дій, за які може передбачатися кримінальна відповідальність, повідомляє відділ зв’язків із ЗМІ прокуратури міста Києва.

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.