Приміщення державного навчального закладу буде повернено дітям

dity1

 

Прокуратура столиці звернулася до Господарського суду м. Києва з позовом проповернення Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України нежитлового будинку по вул.Грушевського, 1-Б, у якому знаходиться Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Вказане приміщення загальною площею понад 600 м2 в центрі столиці приватизовано ВАТ «АК «Київреконструкція» у 2010 році за рішенням Фонду держмайна України, яким неправомірно його включено до переліку об’єктів державної власності, що підлягають приватизації шляхом викупу.

Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді є профільним позашкільним навчальним державним закладом, створеним ще у 1930 році, нерухоме майно якому передано на постійній безоплатній основі та яке не підлягає вилученню.

До того ж Фондом держмайна України продано вказане приміщення ВАТ «АК «Київреконструкція», яке до 2010 року його орендувало та усупереч вимогам законодавства не сплачувало орендну плату.

Рішенням Господарського суду м. Києва за позовом прокуратури столиці з ВАТ «АК «Київреконструкція» стягнуто заборгованість з орендної плати у розмірі 418 тис. грн., повідомляє відділ зв’язків із засобами масової інформації прокуратури міста Києва.

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.