Прокуратура столиці перевіряє інформацію про спробу самогубства затриманого

prokyratura kieva275 153Прокуратурою Святошинського району м. Києва розпочато перевірку інформації, оприлюдненої сьогодні в ЗМІ, про нібито вчинення спроби самогубства затриманим Олесем Вахнієм. Як стверджують окремі ЗМІ, такі дії він вирішив вчинити після його затримання працівниками міліції.

Встановлено, що до органів прокуратури столиці звернення від нього про незаконні дії працівників міліції не надходили.

Одночасно, прокуратурою району перевіряється звернення інших двох громадян про нібито протиправні дії та їх побиття працівниками Святошинського РУ ГУ МВС України в м. Києві.

Як відомо, Святошинським РУ ГУМВС України в м. Києві 16.05.2012 року порушено та розслідується кримінальна справа за фактом хуліганства та розбою в приміщенні розповсюджувача державних лотерей.

У ході її розслідування працівниками міліції за скоєння вказаних злочинів затримано 4 громадян, яким 25.05.2012 року обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

В цей же день за вчинення даних злочинів слідчим було затримано Вахнія. 28 травня строк його затримання районним судом продовжено до 10-ти діб.

Хід розслідування кримінальної справи перебуває на контролі прокуратури, повідомляє відділ зв’язків зі ЗМІ прокуратури міста Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.