Ця влада вже придумала як вкрасти землю Київського зоопарку

olga

 
Інтернетом вже давно гуляє інформація, що влада донецьких, як структура з кримінальним мисленням, дуже швидко провертає будь-які махінації. Для них не існує моралі, етичності, порядності та думки інших. Їхня мета – залякати, або підкупити потрібних тушок-депутатів і  - отримати потрібний результат у вигляді вигідного закону, або рішення ради для виділення землі. Вони, в порушення вже існуючих законів, ігноруючи навіть міжнародні інституції, нищать культурну спадщину, лишаючи за собою готелі, ресторани та багатоповерхівки. Тож не дивно, що цих кримінальних шулерів цікавить і земельна ділянка, що розташована у центрі Києва і на якій розміщено Київський зоопарк.


Заради правди, треба зазначити, що представники і колишніх влад клали оком на цей ласий шматок землі. Щоправда, по-перше, було занадто багато бажаючих його  відкусити, а по-друге, вони все ж були не настільки аморальними, щоб без вагань порушувати законодавство, псувати екологію і йти проти міжнародної спільноти.

А от донецькі морально-етичними нормами не переобтяжені. Тож, спаплюживши волевиявлення народу, зробили собі більшості в радах і пішли займатись розкраданням, не забуваючи при цьому наголошувати, що крадуть у громад парки та заповідники заради їхнього ж блага.

Київ – не виключення. Попов, що призначений смотрящим над столицею, вже багато чого лихого накоїв у стародавньому Києві. За його підтримки трохи не знищили Паркову алею, спаплюжили Андріївський узвіз, приватизували Гостинний двір, а тепер черга дійшла і до землі під київським зоопарком. Та й не дивно. Адже навіщо (з точки зору загарбників столиці з усіляких периферій) Київському зоопарку стільки землі під вольєри для звірів? Та й навіщо взагалі Києву зоопарк? Це ж – нікому не потрібна розвага, яка розмістилась на золотих землях, які можна вкрай вигідно загнати за солідну грошву.

Ну а те, що з бюджету міста на зоопарк постійно переводились кошти (хоча звірі – гинули, слон і той - помер), то це – мізер. Як зазначає Михайло Іванов, перший заступник комунального підприємства «Київський зоопарк», комерційна структура, яка вже може приватизувати частину землі у зоопарку, кошти бюджету поверне. Колись. Напевно. Можливо. А нині вона збирається будувати на місці вольєру для мавп океанаріум. Ну, а мавп – геть.

«Конфлікти і закони» мусять наголосити, що тему вкраденої у Київського зоопарку землі центральні ЗМІ – ігнорують. Тож щира подяка програмі «Київській форум» та її ведучій Рені Назаровій, яка не побоялась винести цю болючу проблематику до ефіру.

Програма була гарячою. Чиновник від влади та представник зоопарку відверто валяли дурня, зазначаючи, що під час програми хтось не говорить всієї інформації. А Геннадій Давидов, перший заступник начальника головного управління екології та природних ресурсів КМДА, «не знав» про те, що землю зоопарку віддають у такий спосіб у приватні руки. А коли йому показали папірець з його підписом, він, не моргнувши оком, зазначив: цей папірець нічого не значить.

Насправді, для цієї влади, яка купкою осіб дерибанить Україну і, зокрема, Київ, звісно, нічого не значить, де ставити підпис для того, аби щось вкрасти у громади на свою користь.

Тож чому дивуватись, що павільйон для мавп віддали під океанаріум? Та ще й фірмі, що належить родичу
депутата, що наразі є членом ПР та керує разом з Дапашліви та Йолкою. Перепрофілювання павільйону ухвалили в проекті рішення на черговій сесії Київради без будь яких перешкод.

Дуже розумна, але слухняна секретар Київради Герега (а що ж, бізнес у неї частково відібрали, то ж, щоб не забрали останнє, треба ходити під керівництвом ляльковода – Партії регіонів) в одному зі своїх інтерв’ю зазначила, що ухвалення про виділення землі і її перепрофілювання ще буде розглядатись на громадських слуханнях. Але, по-перше, слухання повинні були проводитись до прийняття рішення Київрадою, а по-друге, нехай Герега приведе хоч один приклад, коли представники кримінальної Київради хоч раз дослухались до громадських слухань. На жаль, такої практики не існує.

Проте вона без вагань підписує папірці, що передають землі Київського зоопарку фірмі «Подих природи», яка вирішила не лише розводити риб, а ще й пінгвінів та дельфінів. Але найцікавіше те, що, після закінчення будівництва, фірма коріння якої сягає в терена представників влади від Партії регіонів, отримає від Київради свідоцтво на право власності. Чи не правда, чудова афера? Не чім не гірша за Хундаї та вишки Бойка!

Про аферизм та повну безвідповідальність влади перед суспільством в ефірі заявили опозиційні депутати Київради, які не голосували за скандальний проект рішення по Київському зоопарку, - Олександр Бригінець та Олексій Давиденко. Та влада нині не слухає нікого, хто стає у неї на шляху і не дає своєї згоди на те, щоб у суспільства щось крали.

І що цікаво: журналіст, яка працювала над цією темою, зазначила панам Іванову і Давидову, що фірма, про яку вони не чули і яка ніяк не спаплюжить Київський зоопарк, дала інтерв’ю газеті «Сегодня», у якому розповіла про всі свої плани з приводу території Київського зоопарку, на яку зазіхнула. Та й юрист, що був на ефірі, чітко вказав: процедура прийняття цього скандального рішення була порушена, тож воно буде оскаржуватись прокуратурою і в подальшому - скасовано.

Хоча для представника зоопарку пана Іванова вся розмова, що відбувалась в ефірі – безпідставна, бо він, начебто, керується законом. Що ж, у Партії Рейдерів нині керуються своїми законами. Але, по-перше, існує ще Божий закон, а отже ці ганебні перевертні отримають за свої вчинки принаймні смертельні хвороби собі і своїм дітям, а по-друге, і на таких моральних виродків знаходиться управа. Верховенство права переможе. Тож, від редакції у нас питання до Попова і тих, хто паплюжить і розкрадає столицю: ви сушите сухарі? Ви готові в СІЗО? Воно вже на вас чекає.

Конфлікти і закони



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.