Попов перед виборами затіяв масові чистки в управліннях КМДА

popov

 
Голова КМДА Олександр Попов напередодні виборів затіяв масові чистки в ряді управлінь Київської міської державної адміністрації. 


«Таке враження, що він у такий спосіб мститься киянам, які в більшості його не підтримують». Про це заявив депутат від фракції «УДАР» у Київраді Олексій Давиденко, коментуючи розпорядження Київського міського голови «Про затвердження граничної чисельності працівників структурних підрозділів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА)» від 12 липня 2012 року за підписом в. о. міського голови Галини Гереги, повідомляє прес-служба партії «УДАР».

«Це вже третя хвиля скорочень. З початку року команда чинної столичної влади звільнила вже понад 30% співробітників КМДА. Людей залишили без роботи, без засобів для існування», - зазначив О. Давиденко.

За його словами, згідно з цим розпорядженням, штат КМДА очікує скорочення на 12%.

«Переважно під скорочення потрапляють співробітники управлінь освіти і науки, охорони здоров’я, соціального захисту, тобто ті люди, які працюють з соціально-незахищеними верствами населення, хворими і літніми людьми, дітьми, підлітками, - додав депутат. - Це рішення спровокує збільшення черг і зниження рівня обслуговування населення у лікарнях, райуправліннях соціального забезпечення і освіти».



Коментарі

  +0 #1 михайло 2 авг. 2012 г., 16:19:01
покращення!!!!???? пр в шахти.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.