П’яний киянин за шум і веселощі застрелив юнака із саморобного пістолету

ruka pistolet

 
Дарницьким районним судом м. Києва підтримано позицію прокуратури Дарницького району столиці та до 8 років позбавлення волі засуджено киянина, який пострілом із власно виготовленої саморобної вогнепальної зброї вбив 23-річного хлопця (ч. 1 ст. 263 КК України – незаконне поводження із зброєю, ч. 1 ст. 115 КК України – умисне вбивство).


Будучи на підпитку та прокинувшись від розмов і сміху, які лунали із коридору, чоловік узяв металевий лом та вийшов до молоді, яка заважала йому спати.

Зі слів засудженого, у збудженому стані він почав лаятися на них, розмахувати ломом та кричати, щоб вони зайшли у квартиру. Повернувшись додому, випив ще горілки та, будучи роздратованим, взяв із шафи пістолет і пішов до сусідньої квартири.

Очевидці вбивства розповіли, що чоловік вів себе дуже агресивно. Замахувався на них металевим ломом, але ударив у стіну коридору. Коли усі забігли у квартиру, він із силою закрив за ними вхідні двері. Майже одразу, в той час, коли вони розповідали про події у коридорі, пролунав постріл, від якого загинув їх товариш, що стояв напроти вхідних дверей. Засуджений вистрілив у вічко закритих дверей у квартиру, розуміючи, що за ними перебувають люди.

Смерть молодого хлопця настала від вогнепального поранення шиї з ушкодженням сонної артерії та розвитком крововтрати, повідомляє відділ зв’язків із засобами масової інформації прокуратури міста Києва.



Коментарі

  +0 #1 Наталия 8 авг. 2012 г., 09:18:57
У нас на даче год назад появились новые соседи и теперь каждые выходные почти до утра мы выслушиваем пьяные караоке, на наше замечание нам был дан ответ "Шумел и шуметь буду". Участкового на нашем массиве нет, пожаловаться некому, вот и появляется желание бросить к соседям гранату (я не знаю как бы я поступила, если бы таковая у меня была).

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.