Оголошено переможця всеукраїнського конкурсу «Жодного голосу владі!»

gopa

 
У Києві оголосили результати всеукраїнського конкурсу «Жодного голосу владі!» на найкращу агітаційну продукцію проти діючої влади. Переможницею народного голосування, що відбувалося в мережі Facebook, стала робота Ганни Сінькової з зображенням козака, який дає копняка Януковичу. 


За свою роботу дівчина отримає головний приз – планшет Samsung Galaxy Tab II. Про це повідомили ініціатори конкурсу, представники Громадської ініціативи «Оновлення країни» та ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес».

Нагородження переможниці відбудеться 11 жовтня об 11:00 за адресою м. Київ, вул. Ярославів вал, 9.

За словами організаторів, всього на участь у конкурсі було подано більше 40 робіт з усіх куточків України.

«Протягом двох тижнів ми отримали більше 40 різноманітних агітаційних матеріалів, десять з них, які найбільше відповідали умовам конкурсу, були подані на розсуд користувачів Facebook. Найкращі 5 робіт потрапили до фіналу, де вже і був визначений переможець», - розповідає один із суддів конкурсу Іван Кішка.

Організатори також вирішили виділити двох авторів, роботи яких фактично стали логотипами кампанії «Жодного голосу владі!», зокрема Артема Дерягіна з Краматорська та Олександра Кривця з міста Суми.

«Робота Артема хоч і не набрала великої кількості голосів під час самого голосування, проте стала першим логотипом нашої кампанії. Ще до початку старту голосування картинку з закликом «Жодного голосу владі!» поширили близько 500 користувачів мережі Facebook, тому ми, порадившись з усіма суддями конкурсу, вирішили нагородити автора цієї роботи смартфоном HTC. Ще один приз – mp3 плеєр, отримає Олександр Кривець. Десятитисячний тираж наліпок, із зображенням роботи Сашка, за лічені дні розлетілися по всій України та стали офіційним обличчям нашої кампанії, ми просто не могли не виділити його вклад в нашу кампанію», - говорить Кішка.

Організатори обіцяють, що роботи-переможці будуть надруковані та розповсюджені активістами кампанії по всій країні.

Ініціатор проведення конкурсу, координатор ГІ «Оновлення країни» Андрій Левус також запевнив, що це лише один із етапів всеукраїнської кампанії «Жодного голосу владі!».

«Конкурс - це лише певний етап кампанії, яка розпочалася у вересні з акцій «Дай копняка регіоналам», що відбулися  в найбільших містах України. Наступним нашим кроком стане пропаганда громадської відповідальності серед населення, зокрема ми закликатимемо молодь, яка в переважній більшості є проукраїнською, прийти проголосувати 28 жовтня на виборах», - говорить Левус.

Нагадаємо, що координатор ГІ «Оновлення країни» Андрій Левус в кінці серпня направив звернення до Генеральної прокуратури України та Міністерства юстиції України з вимогою внести до Верховного суду України подання про заборону Партії регіонів, як такої, що своєю діяльністю порушує Закон України «Про політичні партії в Україні» та Конституцію України.

Ознайомитись з усіма конкурсними роботами у FB або на сайті http://vidplata.org.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.