«УДАР» викрив нелегальний склад газети-провокації

s vedomosti

 
Фальшивка під виглядом опозиційної газети, видана накладом 300 тис примірників, складувалася в гаражі на Троєщині.


Сьогодні, за адресою Пухівська, 2, що на Троєщині, знайдено гараж, де зберігалось близько 50 тис примірників провокаційної газети, виданої під виглядом опозиційного видання.

Співробітники виборчого штабу партії «УДАР» вирахували автомобіль, що розвозив фальшивку на місця роздачі. Він же і привів до нелегального складу.

На місце події були викликані співробітники міліції, які зафіксували факт порушення (нагадаємо, видання незареєстроване відповідно до Закону, отже є нелегальним).

Правоохоронці не можуть вилучити усю продукцію, оскільки місця складування більшості примірників невідомі.

Ігор Опадчий, кандидат від «УДАРу» по 215 виборчому округу, який також згадується у даній газеті, повідомив:

- Силами активістів партії «УДАР» вдалося затримати партію газет, що містили в собі чорний PR, направлений проти «УДАРу» та найрейтинговіших кандидатів-мажоритарників від партії. Розповсюдження цих газет і надалі відбувається по всьому Києву, адже нам вдалося вилучити лише частину, близько 50 тис газет, при загальному накладі 300 тисяч.

Я вважаю, що використання таких брудних методів чорного піару є неприпустимим. Наклеп на Віталія Кличка та кандидатів від «УДАРу» є свідченням того, що влада боїться опозиційних сил, в результаті чого вдається до неправомірних та ганебних заходів. Подолати потік цього ганебного наклепу абсолютно неможливо. Як юрист, можу сказати, що інформація, викладена у газеті, не підкріплена фактами, є правопорушенням. Я впевнений, що наші виборці грамотні люди та не піддаються зухвалим провокаціям.

Нагадаємо, учора, 11 жовтня, прес-служба Київського міського виборчого штабу партії «УДАР» повідомляла про те, що у Києві розповсюджується фальшива газета з чорним піаром, спрямованим проти «УДАРу». Газета «Столичные ведомости», що не має реєстрації (як того вимагає закон), розповсюджується майже біля всіх станцій столичного метро, повідомляє прес-служба партії «УДАР».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.