Плавець-письменник політичного руху Денис Силантьєв презентував себе в образі нормальної людини

zaryadka silantev

 
Слід за Наталкою Королівською в письменницьке турне відправився й її колега, спортсмен Денис Силантьєв, який цього року дебютував в передвиборчій кампанії до парламенту та відразу прославився зібранням багатотисячної аудиторії прихильників, використавши новітню передвиборчу технологію – ранкову зарядку.


20 жовтня, в одній з київських книгарень, розташованих на Оболоні, пройшла презентація останньої творчої доробки відомого плавця, чи то письменника Дениса Силантьєва «Записки нормального українця». В книзі, чи то тоненькій брошурі, що роздавалась відвідувачам книгарні на презентації абсолютно безкоштовно, плавець дозволив собі проаналізувати діяльність деяких політичних лідерів, соціальну та політичну ситуацію в країні та навіть помріяти про найближче майбутнє нашої держави, що має скластись за думкою політичного аналітика-плавця Силантьєва. Як зазначив плавець Силантьєв, він останнім часом зосередився на читанні суто публіцистичної літератури й тому вирішив написати свій останній шедевр саме в зазначеному жанрі.

Авторська презентація, що зібрала близько 20 його вірних фанатів – дітей віком від 5 до 10 років, та до десятка пенсіонерів, підбадьорених ранковою зарядкою від плавця (або іще чимось), розпочалась демонстрацією передвиборчого рекламного ролика на тему ранкової зарядки Силантьєва та, за думкою експертів, знятою творчою групою телевізійного каналу «Інтер», що належить регіоналу Хорошковському. До речі, саме цей ролик, що супроводжує передвиборчу кампанію дебютанта-політика, вже б’є всі можливі рекорди по кількості трансляції саме на «Інтері» - каналі, який в період цьогорічної передвиборчої парламентської кампанії демонструє ролики лише кандидатів від Партії регіонів, та ще й Наталки Королевської.

Підчас презентації Денис Силантьєв поділився своїми враженнями від ситуації в країні, розповідав про свої динамічні та прогресивні прожекти щодо перебудови суспільства, випрацьовані ним під час багатотисячних пірнань у хлоровану воду басейнів. Повідомив про те, що перебудову він планує розпочати відразу після своєї перемоги на виборах.

На питання щодо політичних вподобань та коаліцій, що прозвучало під час презентації, Силантьєв не зосередився, зазначивши лише те, що обіцяні ним суспільні трансформації відбуватимуться в коллоборації з однодумцями, таким ж як він молодими, амбітними та досвідченими політиками. Зрозуміло, шановний плавець забув згадати про свій маленький офіс на Панаса Мирного, який певний час оплачував його патрон Павло Церуль - депутат Київської обласної ради від Партії регіонів, та з яким відомому плавцеві вдалося реалізувати масу амбітних політичний та напівполітичних проектів.

Відомий плавець-політик розповів про те, як витратив свої родинні збереження, в розмірі 130 тис. грн. на деякі із складових своєї перевиборчої кампанії та щиру допомогу друзів та прихильників, які допомогли йому облаштувати решту складових його тріумфальної ходи по рекламних носіях.

Автора опусу про нормальну людину Дениса Силантьєва, який слід за рештою спортсменів вирішив позмагатись й на політичній арені, не здивувало амбітне бажання нормальної людини скористатись можливістю, наданою йому його політичними лідерами, здивувала лише поведінка десятка запрошених на презентацію пенсіонерів, які з піною у рота агітували глядачів голосувати за плавця-політика, адже, як мінімум, малеча від 5 до 10 років ще не встигла досягти електорального віку.

Катя ЧОРНА



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.