Київським бюджетникам затримують зарплату, а столична влада відмовляється від 6,5 мільйонів гривень

kvda27 11 2012

 
У той час, коли київським вчителям і медикам затримують виплату заробітної плати, столична влада хоче звільнити заможне підприємство від сплати на користь міста законних 6,5 мільйонів гривень. Про це заявив депутат Київради від партії “УДАР” Олексій Давиденко, коментуючи проект рішення “Про звільнення Державного підприємства «Виробниче об'єднання «Київприлад» Державного космічного агентства України від сплати пайової участі (внеску) у створенні соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва”, поданий на розгляд X сесії VI скликання Київради.


“Київприлад “забув” сплатити місту 6,5 мільйонів гривень за користування землею. Управління економіки КМДА виграло всі можливі суди, державна виконавча служба зобов’язала підприємство виплатити місту всю суму плюс судові витрати до 1 січня 2013 року. І, коли у міста нарешті з’явився шанс отримати борг від одного з найбільших і найзаможніших підприємств Києва, на розгляд депутатів виносять проект рішення “пробачити” борг і забрати назад проблемну землю для будівництва житла бюджетникам”, - зазначає Олексій Давиденко.

Депутат вважає, що в цьому рішенні простежуються корупційні дії, адже землю пропонують купити значно дорожче її ринкової вартості. 

“Погодитися на купівлю цієї ділянки по 93 тисячі гривень за сотку, в той час коли сьогодні можна купити землю в Києві по 10 тисяч доларів за сотку в безпроблемних і перспективних для будівництва зонах, - це схоже на чиїсь корупційні схеми. І водночас, хтось намагається штовхнути депутатів на ескалацію конфлікту з місцевою громадою. Це квиток на війну”, - підкреслює представник “УДАРу”.

У столичному осередку “УДАРу” обіцяють звернутися в прокуратуру і опротестувати даний проект рішення, повідомляє прес-служба партії.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.