На захист «васильківських «терористів» з труни повстав сам Лєнін

01

 
Учора, 28 грудня, до Києво-Святошинського районного суду, у якому мали відбутися чергові слухання у справі так званих «васильківських «терористів» - Ігоря Мосійчука, Володимира Шпари, Сергія Бевза - завітав сам потерпілий - В. І. Лєнін власною персоною.


Для цього організаторам акції, Комітетові визволення політв'язнів та Чорному комітетові, довелося скористатися тим, що Мавзолей В. І. Лєніна в Москві зачинили на планову реконструкцію і привезти труну з вождем світового пролетаріату в Київ просто до будівлі Києво-Святошинського суду.

Таваріщ Лєнін прямо з труни виступив з промовою, заявивши, що він цілий і неушкоджений і що нікому не під силу його знищити й підірвати його авторитет. Вождь світового пролетаріату звернув увагу присутніх на той факт, що його пам’ятник в Борисполі, який начебто планували підірвати так звані «васильківські «терористи», було демонтовано в день їхнього арешту за рішенням Бориспільської міськради, і що саме міські депутати й заслуговують не те що на грати, а на заслання в Сибір. Натомість вождь закликав випустити на свободу товаришів Мосійчука, Шпари й Бевза.

Після цього вождь світового пролетаріату встав із труни і пройшов у приміщення суду. Суддя Бурбела, який веде цю справу, перебував у дорадчій кімнаті, тож, на жаль, їм не вдалося поспілкуватися. Таваріщ Лєнін тезово повторив програмні положення своєї промови, після чого вийшов із приміщення суду і ліг назад в труну.

На запитання журналістів, чи усвідомлює він, кого захищає, Лєнін сказав: «Ці троє таварищів - вороги антинародного режиму великого капіталу, олігархату, а отже мої союзники».

Активісти Комітету визволення політв'язнів і Чорного комітету взяли труну з вождем світового пролетаріату на плечі й понесли її в напрямку Борисполя, звідки він повернеться назад у Мавзолей.

«Засідання суду переноситься на 24 січня, тобто ще на місяць - повідомив В. І. Лєнін, додавши - справедливість переможе. Я у це не вірю, я у цьому переконаний», повідомляє прес-служба ЧорКому.

02

03

00



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.