Під час створення громадської ради при КМДА невідомі застосували димову шашку

draka kmda1

 
Сьогодні під час формування громадської ради при КМДА між представниками громадських організацій виникла бійка.


Зі слів очевидця подій, активіста ВК «Наступ» Романа Федчука, представники Попова не допустили до засідання багатьох активістів різних громадських організацій. Більшість сформували з представників лише секти Аделаджи та підконтрольних Попову громадських організацій, зокрема ГО «Кияни передусім».

Окрім того, представники рахункової комісії у супроводі міліції та Беркуту зачинились в приміщенні та розпочали «підрахунок» голосів. Як зазначив роман Федчук: «Нас не допустили до участі в засідання, натомість в залі невідомі особи кинули димову шашку. Після численних сутичок, до нас вийшов представник КМДА та оголосив вибори легітимними , а засідання закритим», - повідомляє прес-служба ВК «Наступ».

Бійка на засіданні громадської ради при КМДА



Коментарі

  -2 #1 Андрій 29 янв. 2013 г., 15:46:30
Свобода забрехалась капітально, хоча чекати іншого було і не варто. Якщо "шановний" Роман Федчук раптом щось не знає, то ось тут http://kievcity.gov.ua/administratsija/gromadska-rada/spysok-predstavnykiv-dokumenty-jakykh-ne-vidpovidajut-vymogam/ (позиція 34) написано, що ГО "Кияни передусім!" не була допущена. Брехня на брехні і брехнею поганяє. Справжні титульні українці.
  +0 #2 Сергей Ярыгин 29 янв. 2013 г., 21:55:27
Присутствовал на этом собрании. Хочу отметить, что непонятный дым появился как раз в момент подсчета голосов.. На продолжительное время стол с бюллетенями был полностью окутан дымом и сто там происходило сказать невозможно.
  +4 #3 Елена Анатольевна 30 янв. 2013 г., 17:05:08
В это время на сцене находились люди из счётной комиссии, преимущественно женщины, которые задыхаясь от дыма охраняли бюллетени.Вот что там происходило.А МУЖЧЫНЫ стояли и смотрели как бы самим не пострадать...И лишь только группа ребят сумела достойно защитить жизнь и здоровье женщин, и помогла вывести их из этой потасовки целыми и невредимыми, подальше от неуравновешенных вроде как и мужчин из Свободы...Свобода!Да не свободна...
  -1 #4 Роман 1 февр. 2013 г., 01:44:18
Свободівці це бандити неврівноважені люди... Ні в якому разі непотрібно їх допускати до влади!!!!!!!
  -1 #5 Лилия 1 февр. 2013 г., 05:19:01
Беспредел был со стороны партии Свобода. Их люди разбили окна, потрощили имущество, пустили слезоточивый газ.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.