Відкрито кримінальне провадження стосовно директора підприємства-перевізника, котрий привласнив офіс у Києві

prokuratura obolon

 
Прокуратура Святошинського району Києва відкрила кримінальне провадження стосовно директора приватного підприємства-перевізника «Транспортні логістичні системи», котрий підробив документи та привласнив офісне приміщення вартістю понад 300 тис. грн.


Фонд приватизації комунального майна Святошинського району м. Києва у квітні 2010 року уклав з ПП «Транспортні логістичні системи» договір купівлі-продажу нежитлових приміщень на вул. Червонозаводській, 5 загальною площею майже 70 м2. У квітні 2011 року товариство зареєструвало право власності на нерухомість.

Прокурорською перевіркою встановлено, що гроші за придбане майно директор підприємства не сплатив, а для реєстрації права власності у БТІ надав підроблені документи.

За позовом прокуратури Святошинського району Києва Господарським судом договір купівлі-продажу розірвано.

Натомість, як з’ясувалося, директор ПП «Транспортні логістичні системи», незважаючи на рішення суду, а також відсутність права власності та права розпоряджатися майном, незаконно продав його приватній особі.

Прокуратура Святошинського  району Києва стосовно директора ПП «Транспортні логістичні системи» внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 366 КК України «Службове підроблення», ч. 5 ст. 191 КК України – «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».

Кримінальним кодексом України за вчинення такого злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна, повідомляє прес-служба прокуратури Святошинського району міста Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.