У Дарницькому лісництві киянин самовільно захопив 1,4 га землі – відкрито кримінальне провадження

prokuratura obolon

 
Київська природоохоронна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом самовільного зайняття понад 1,4 га землі Дарницького лісопаркового господарства (ч. 3 ст. 197-1 КК України  «Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво»).


Працівник Дарницького лісопаркового господарства у 1979 році отримав службове житло на території Дарницького лісництва.

Згодом будинок він обніс парканом, самовільно зайнявши понад 1,4 га землі лісового фонду.

Крім цього, на захопленій ділянці він ще й самовільно збудував декілька господарських споруд загальною площею 129 м2.

За висновками Державної екологічної інспекції у м. Києві розмір збитків, спричинених самовільним зайняттям земельної ділянки лісового фонду та самовільним будівництвом, складає 283 тис. грн.

Відомості про кримінальне правопорушення Київською природоохоронною прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Досудове слідство у кримінальному провадженні доручено Дарницькому райуправлінню міліції, повідомляє прес-служба Київської Природоохоронної прокуратури.



Коментарі

  +1 #1 киев 17 февр. 2013 г., 21:10:47
Прокуратура- дебилы. Газетенка такая ж . Хам захватил 140 га и что ? Молчите,суки ? Человек поставил вокруг своего дома забор , а они уже дело завели, твари.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.