Завтра Попова змусять відповісти за бортницьку станцію аерації та гостинний двір

popov aktsiya

 
21 лютого 2013 року Київська міський осередок Всеукраїнського комітету "НАСТУП" разом із жителями Дарницького району та іншими громадськими об’єднаннями проведуть протестну акцію «Нас вигнали з Гостинного двору – ми йдемо до КМДА».


Пікетування розпочнеться о 9.00 під стінами КМДА.

Захід є реакцією активістів на нещодавнє рейдерське захоплення Гостинного двору та компрометуючі дії правоохоронців та «Беркуту», котрі сприяли діям забудовника.

Нагадаємо, після того як очільник КМДА Попов пообіцяв скасувати розпорядження про дозвіл на проведення реставраційних робіт у Гостинному дворі, приміщення одразу захопили рейдери разом із Беркутом.

Учасники акції вимагатимуть від Попова зупинити будь-яке будівництво на території Гостинного двору.

Іншою метою активістів є привернути увагу до проблеми катастрофічного стану Бортницької станції аерації, на ремонт якої Попов виділив лише 12 млн грн, що не вистачить навіть на проведення найпростіших реставраційних робіт. Враховуючи вчорашні заяви керівництва станції про те, що над Києвом нависла екологічна катастрофа, учасники вимагатимуть від Попова виділити на реконструкцію БСА більш значної суми.

Учасники акції триматимуть плакати із закликами «Попов, годі брехати!", «Попов, виконай обіцяне - відремонтуй БСА!», «Не допустимо повторення Чорнобиля!»

Один з учасників акції, голова ВК «НАСУП» Руслан Секела зазначив: «Попов обманув нас та киян. На ремонт БСА виділено лише 12 млн грн., попри обіцяних декілька сотень млн. Крім того, КМДА не оприлюднила громаді киян публічний план освоєння цих коштів. Ніхто в Києві не знає, що відремонтують за ці гроші. Зараз зволікати із фінансуванням реставраційних робіт БСА означає погоджуватись на «Чорнобиль №2». Адже не лише Київ, але й уся країна опиниться у надзвичайно небезпечному становищі, що загрожує життю та здоров’ю українців».

Учасники акції мають намір відвідати сесію КМДА та особисто переконатися, як виконується розпорядження щодо допуску громадських активістів до роботи засідань КМДА, повідомляє прес-служба ВК «НАСТУП».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.