Народні депутати від УДАРу підуть завтра на засідання Київради

karpuntsov

 

Депутати Верховної Ради від фракції «УДАР» візьмуть участь у завтрашньому пленарному засіданні Київради і слідкуватимуть за дотриманням Конституції і законів України депутатами столичної ради. А зокрема-за персональним голосуванням депутатів Київради. Про це повідомив народний депутат Валерій Карпунцов.


Депутат зазначив, що під час голосування з питання МАФів на минулому засіданні Київради, яке відбулося 21 лютого, деякі провладні депутати голосували чужими картками. Народним депутатам від «УДАРу» вдалося зафіксувати одне з таких порушень з боку депутата Юрія Дмитрука з фракції «Столичні реформи».

«Як приклад лобіювання інтересів можна навести голосування за схему розміщення Малих архітектурних форм, про яку підприємці неодноразово наголошували, що вона є корупційною. Намагаючись протягнути цей порядок, деякі депутати не стримувались і голосували не тільки за себе, а і за свого сусіда», - зазначив Карпунцов.

В «УДАРі» наголошують, що дані дії є неприпустимими. Адже голосування за іншого депутата є злочином, який підпадає під дію Кримінального кодексу: це самоуправство і зловживання владою і є грубим порушенням Конституції, законів України і норм суспільної моралі.

Депутат також зауважив, що за час нинішньої столичної влади кількість МАФів у Києві збільшилась майже вдвічі. І ні якість, ні кількість цих тимчасових споруд не відповідає інтересам ні підприємців, ні мешканців міста. Але оскільки це питання не пройшло на минулій сесії, провладні депутати будуть «протягувати» його на завтрашньому засіданні.

Партія «УДАР» вкотре закликає депутатів дотримуватися норм законів і Конституції і голосувати особисто.

«Народні депутати від «УДАРу», які були депутатами Київради, будуть не тільки слідкувати за дотриманням законності в залі Київради, а і всіляко допомагати вирішувати питання Києва в стінах Верховної Ради України», - наголосив Карпунцов, повідомляє прес-служба партії «УДАР Віталія Кличка».

Неособисте голосування у Київраді



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.