Базу відпочинку київського УТОС незаконно передано у приватну власність

prokuratura obolon

 
Сьогодні 3 квітня 2013 року у Господарському суді столиці відбудеться чергове засідання у справі за позовом прокуратури Шевченківського району Києва щодо незаконного відчуження бази відпочинку «Івушка» Українського товариства сліпих в селищі Козин Обухівського району Київської області.


Про це повідомила прокурор прокуратури Світлана Долгорук, яка представляє інтереси держави у вказаній справі.

За словами С. Долгорук, у лютому 2010 року директором Київського учбово-виробничого підприємства №3УТОС з приватним товариством ТОВ «Союз Івест» укладено договір про спільну діяльність щодо відновлення бази відпочинку «Івушка», призначеної для оздоровлення та соціальної реабілітації інвалідів з вадами зору.

За умовами договору приватне підприємство набуло право власності на частину об’єктів нерухомості бази відпочинку, а також на земельну ділянку площею майже 2 га, на якій вона розташована.

Однак, як встановлено прокурорською перевіркою, відчуження майна бази відпочинку відбулося без відповідного погодження з Центральним правлінням УТОС. До того ж, земельна ділянка, на якій розміщена «Івушка», взагалі не належала Київському УВП№3, а є власністю територіальної громади селища Козин.

«Враховуючи, що вказаний договір грубо порушує інтереси держави та громадян, прокуратурою району пред’явлено позов до суду з вимогою визнати його недійсним» – наголосила прокурор прокуратури Світлана Долгорук.

Розгляд справи призначено на 15.00, повідомляє прес-служба прокуратури Шевченківського району міста Києва.



Коментарі

  +1 #1 Панас 3 апр. 2013 г., 10:47:47
Кинули слепых! Вот, это демократия... Теперь проведут по решению суда, и кидалово узаконят...
  +1 #2 сергей 3 апр. 2013 г., 10:49:32
Что твориться тупо беспридел, я прекрасно знаю ето место . Там каждый год на оздоровлении и на отдыхе находяться больные люди ,в данном случае СЛЕПЫЕ люди. ВСЯ беда заключаеться в том что с правой стороны находиться ДОМИНА самого ПОРОШЕНКО и с левой тоже живет сиротинушка по Дому сразу заметно . А ета база находиться по середине ну чем не кость в ГОРЛЯНКЕ. Желаю чтобы те кто забирает у СЛЕПЫХ людей последние радости, оказался на их месте . Люди опомнитесь что ВЫ творите

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.