У справі про вбивство судді С. Зубкова буде допитано судово-медичного експерта

prok riev new

 

Апеляційний суд визначив допитати судово-медичного експерта у справі про вбивство судді Шевченківського районного суду Сергія Зубкова. Про це повідомила державний обвинувач у справі Наталія Сьома.


"Задля об'єктивності процесу апеляційний суд визначив допитати у судовому засіданні експерта, котрий проводив експертизу тілесних ушкоджень, наявних у Дмитра та Сергія Павліченків на момент їх затримання", – сказала Н. Сьома. За її словами прокурори не заперечували проти такого рішення суду.

"Ми вважаємо за доцільне допитати судово-медичного експерта задля встановлення механізму утворення тілесних ушкоджень та обставин, за яких Дмитро та Сергій Павліченки їх отримали", – зазначила держобвинувач та додала, що свідчення експерта можуть підтвердити покази Сергія Павліченка, надані ним під час відтворення обставин вчинення злочину, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Разом з цим, Апеляційний суд відмовив у призначенні почеркознавчої експертизи підпису потерпілого Наумця.

«Суд своєю ухвалою відхилив клопотання підсудного Дмитра Павліченка щодо призначення судово-почеркознавчої експертизи підпису потерпілого Наумця на протоколах його допиту», – сказала Н. Сьома. За її словами суд не встановив підстав для призначення такої експертизи.

«Під час допиту Наумця в апеляційному суді потерпілий підтвердив, що усі підписи у протоколах його допиту зроблені ним особисто, а покази записані з його слів. За таких обставин підстави для призначення почеркознавчої експертизи відсутні», – зазначила держобвинувач.

Нагадаємо, що у справі про вбивство судді Шевченківського районного суду С. Зубкова було проведено понад 100 експертиз.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.