Затримано другого підозрюваного у справі про викрадення з рахунків вкладників банку 8,4 млн грн

prokuratura obolon

 
Столичними правоохоронцями затримано 23-річного киянина, котрий у лютому поточного року разом зі спільником зняв з рахунків вкладників одного зі столичних банків 8,4 млн гривень. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Голосіївського району міста Києва.


Підозрюваний переховувався в Чехії, проте добровільно повернувся в Україну для надання свідчень у кримінальному провадженні.

За клопотанням прокуратури Голосіївського району районний суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Як вже повідомлялося, аферу з викраденням коштів вкладників банку розробив 24-річний екс-менеджер вказаної фінустанови. У квітні правоохоронці затримали його на прикордонній території та вилучили 1 млн гривень. Наразі підозрюваний знаходиться під вартою.

Відносно зловмисників Голосіївським райуправлінням міліції Києва розслідується кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 КК України «Шахрайство» та ч. 3 ст.362 КК України «Несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах, автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.