Київська міська виборча комісія саботуватиме обнуління списків

obnulenie

 
Партія регіонів спробує затягнути роботу Київської міської територіальної комісії із прийняттям рішення про обнуління виборчого списку «Батьківщини» у Київраду. Про це заявив голова Київської міської організації «ВО «Батьківщина», народний депутат Юрій Одарченко, коментуючи вимогу київської громадськості про складення мандатів депутатами від опозиції, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Наші юристи досить довго не могли вручити відповідні документи, оскільки у приміщенні ТВК членів комісії виявити не вдалося. Ймовірно, розгляд затягуватиметься з тим, щоб настав період літніх відпусток і це питання було «заговорено» і забуто», - вважає Одарченко.

Він також зазначив, що до ТВК м. Києва, сформованої у 2010 році, входять 17 членів, із них лише двоє – представники «Батьківщини». Інші члени ТВК були призначені за квотами тодішньої парламентської більшості, або від «технічних» партій, що на останніх виборах працювали на користь влади.

«У разі не скликання засідання Київська «Батьківщина» буде вимагати притягнути керівництво ТВК до кримінальної відповідальності, а також просити ЦВК переформатувати комісію на більш дієздатну», - заявив народний депутат.

Київська ТВК уповноважена приймати рішення про скасування реєстрації кандидатів у депутати та про визнання обраними наступних у списку депутатів Київської міської ради. Востаннє комісія засідала після парламентських виборів для включення до Київради нових депутатів, замість обраних до Верховної Ради України.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.