У Києві водій-порушник пропонував 100 доларів США

udai

 
За 13 червня співробітниками столичної ДАІ виявлено 618 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 237 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 68 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 17, порушення правил проїзду перехресть – 9. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування – 39 водіїв. Крім того, виявлено 21 пішохода-порушника. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


За добу в столиці було зареєстровано 7 ДТП (з них 3 наїзди на пішоходів), в яких 1 особа загинула та 8 отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв - будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей, заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю». Минулої доби за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 51 водія.

Незаконні заволодіння автомобілями: Подільський район а/м «Фольксваген Т-4», д/н АІ4865СК, 2000 року випуску, білого кольору; Святошинський район а/м «Мазда-6», д/н АА9784РВ, 2012 року випуску, чорного кольору. Прийнято міри розшуку. Вчора інспектори ДАІ виявили та затримали 8 автомобілів, що знаходились у розшуку.

Співробітниками відділу ДАІ Голосіївського районного управління затримано водія, що намагався хабарем у розмірі 100 доларів США відкупитися від покарання за порушення Правил дорожнього руху. Затриманого чоловіка доставлено до райуправління міліції. А за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин до райуправлінь міліції доставлено - 1 громадянина, за підробку водійського посвідчення – 1.

До уваги водіїв! З 20 травня по 15 червня в столиці проводиться комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2013». Відповідні заходи здійснюються з метою зменшення аварійності за участю пасажирського транспорту та зміцнення транспортної дисципліни водіїв, які залучаються до перевезення людей. Така робота дає позитивні результати. Під час проведення заходів, інспектори ДАІ за порушення ПДР до відповідальності притягнули майже 2000 водіїв, які задіяні на перевезенні пасажирів, - говорить начальник управління столичної ДАІ Анатолій Курінний.

За цей час інспектори ДАІ виявили 688 відхилень від встановленого маршруту, 365 технічно несправних автобусів, 259 фактів невиконання дорожніх знаків та розмітки, 249 випадків перевищення швидкості руху. 29 водіїв автобусів перевозили пасажирів, не маючи ліцензійної картки. А 15 (!) водіїв взагалі знаходилися за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Крім того, столична ДАІ проводить операцію «Номерний знак». Під час нагляду за дорожнім рухом працівники ДАІ виявляють транспортні засоби, на яких використовуються номерні знаки з порушенням вимог ч. 6 ст. 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Лише за тиждень виявлено 262 відповідних порушення. Державтоінспекція нагадує, що згідно законодавства України, за вказані порушення передбачено штраф у розмірі від 170 до 255 грн (ч.6. ст. 121 КУпАП).



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.