Новини УДАІ Києва: події за минулу добу у столиці

udai

 
За 20 червня співробітниками столичної ДАІ виявлено 720 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 307 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 101 водія, без необхідних документів керували автіками – 25, порушення правил проїзду перехресть – 13. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування – 41 водія. Крім того, виявлено 28 пішоходів-порушників. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


За добу в столиці було зареєстровано 12 ДТП (з них два за участю неповнолітніх), в яких 2 людини загинули та 12 отримали травми.

Увага! Допоможіть знайти! У Шевченківському районі, водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода та зник з місця пригоди.  20 червня 2013 року о 19 годині 45 хвилин на вулиці Щербакова, 53, невстановленим автомобілем скоєно наїзд на 81-річного пішохода. Внаслідок наїзду літнього чоловіка із забиттям тіла, переломом лівого стегна госпіталізовано до лікарні №12. Водій автомобіля з місця пригоди зник. Контактний телефон для повідомлень: 483-70-64.

Столична Державтоінспекція звертається до водіїв - будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу. Так, минулої доби, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 35 водіїв.

Незаконні заволодіння транспортними засобами: Деснянський р-н мотоцикл «Дефіант», д/н АА8692АА, 2004 р.в., бежевого кольору; Оболонський р-н а/м «БМВ 318», д/н 01219НІ, 1987 р.в., білий; Святошинський р-н а/м «Фольксваген Пасат», д/н АА9574АК, 1991 р.в., чорний; Шевченківський р-н мотоцикл «Кавасакі», незареєстрований. Прийнято міри розшуку.

Натомість інспектори ДАІ виявили та затримали 9 автомобілів, що знаходились у розшуку. До райуправління міліції доставлено водія а/м «Шевроле Лачеті», у якого вилучено підроблене посвідчення водія. Також затримано водія а/м «ГАЗ-53», який перевозив металобрухт без відповідних документів.

Увага! В столиці, на проспекті Перемоги, Парковій дорозі та Петрівській алеї діють обмеження в русі. Також обмежено рух на естакаді Південно – мостового переходу.

До уваги водіїв! В Святошинському районі, у зв´язку з проведенням ремонтних робіт по реконструкції проспекту Перемоги з 20 червня частково обмежено рух автотранспорту. Обмеження діятимуть на ділянці від вулиці Івана Кромського до Великої Кільцевої дороги.

Крім того, у Печерському районі, згідно розпорядження КМДА, з червня по листопад місяць 2013 року триватиме капітальний ремонт Паркової дороги та Петрівської алеї. У зв’язку з цим, частково обмежено рух транспортних засобів.

Також, у період  з 22 години 21 червня до 6 години ранку 24 червня фахівці КК “Київавтодор” виконуватимуть роботи з ремонту деформаційного шва (вирівнюючого приладу) на естакаді Південного мостового переходу через річку Дніпро. У зв’язку з цим рух автотранспорту (верхньою стороною) з проспекту Миколи Бажана у напрямку Наддніпрянського шосе, першою та другою смугами буде частково обмежено.

Державтоінспекція міста Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотримуватись Правил дорожнього руху.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.