У Києві почастішали випадки затримання нетверезих водіїв за кермом

udai

 
За 24 червня співробітниками столичної ДАІ виявлено 651 порушення Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 382 відхилення від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 55 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 19, порушення правил проїзду перехресть – 13, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 15 водіїв. Крім того, виявлено 26 пішоходів-порушників. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


За добу в столиці було зареєстровано 4 ДТП (одна з них - за участю неповнолітнього велосипедиста), в яких 1 людина загинула та 4 отримали травми. Увага! Допоможіть знайти! Невстановлений водій керуючи автомобілем «Хюндай» скоїв наїзд на пішохода та зник з місця пригоди. У Деснянському районі, 24 червня 2013 року о 19 годині 00 хвилин на вулиці Деснянській, навпроти кафе «Берег», невстановлений водій на а/м «Хюндай» скоїв наїзд на пішохода 1990 р.н., якого із забиттям тіла госпіталізовано до ЛШМД. Водій автомобіля з місця пригоди зник. Його розшукують. Контактний телефон для повідомлень: 483-70-64.

За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування – 45 водіїв. ДАІ звертає увагу на те, що останнім часом водії стали більше вживати спиртні напої та дозволяти собі сідати за кермо будучи напідпитку. Таким чином наражаючі на небезпеку не лише себе, але й оточуючих. «Ми постійно орієнтуємо наших співробітників на виявлення грубих порушень Правил дорожнього руху, - говорить начальник Управління столичної Державтоінспекції полковник міліції Анатолій Курінний. – А керування в стані алкогольного сп’яніння є саме таким. В середньому кожної доби ми відсторонюємо від керування 35 - 40 порушників. Але багатьох водіїв нічого не вчить гіркий досвід «чужих» аварій, які найчастіше закінчуються трагічними наслідками. Лише за червень місяць в столиці через нетверезих водіїв сталося 9 ДТП, в яких 2 людини загинули та 13 отримали травми. Отже, не зайвим буде нагадати всім учасникам дорожнього руху бути завжди гранично уважними та обережними. Водії повинні дотримуватись швидкісного режиму, дистанції руху, пропускати пішоходів на переходах.

Нагадуємо, що окрім штрафу за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння від 2555 до 3400 гривень, законодавство передбачає такі види стягнень, як адміністративний арешт (10-15 діб), громадські роботи (50-60 годин), оплатне вилучення транспортного засобу та позбавлення права керування транспортним засобом до 10 років».

Незаконне заволодіння транспортними засобами: Дарницький р-н а/м «Мазда-СХ7», д/н АА7007СК, 2007 р.в., чорного кольору. Прийнято міри розшуку.

Натомість інспектори ДАІ виявили та затримали 9 автомобілів, що знаходились у розшуку. Також затримано водія а/м «ЗАЗ-11028», який перебував у розшуку за скоєння злочину. До райуправління міліції доставлено водія а/м «ЗІЛ», який перевозив чорний метал без відповідних документів. Крім того, за незаконне зберігання наркотичних речовин, затримано 1 громадянина.

До уваги водіїв! В Святошинському районі, у зв´язку з проведенням ремонтних робіт по реконструкції проспекту Перемоги з 20 червня частково обмежено рух автотранспорту. Обмеження діятимуть на ділянці від вулиці Івана Кромського до Великої Кільцевої дороги.

Крім того, у Печерському районі, згідно розпорядження КМДА, з червня по листопад місяць 2013 року триватиме капітальний ремонт Паркової дороги та Петрівської алеї. У зв’язку з цим, частково обмежено рух транспортних засобів. Державтоінспекція міста Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотримуватись Правил дорожнього руху.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.