Директор УкрНДІНП «МАСМА» умисно та безпідставно не виплатив заробітну плату працівникам у сумі 1 млн гривень

masma

 
Після втручання прокуратури Святошинського району директор державного підприємства «Український науково-дослідний інститут нафтопереробної промисловості «МАСМА» погасив борг із заробітної плати 142 працівникам у розмірі 1 млн гривень. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Святошинського району міста Києва.


Прокурорською перевіркою встановлено, що директор підприємства, яке здійснює наукові дослідження та розробки пластичних мастил, безпідставно не виплачував робітникам зарплатню, унаслідок чого виник борг у розмірі понад 1 млн грн. Натомість, маючи кошти для погашення заборгованості, керівник підприємства витратив їх на сплату непершочергових рахунків: послуги зв’язку, відрядження, закупав канцтовари, бензин тощо.

За результатами перевірки стосовно директора УкрНДІНП «МАСМА» відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 175 КК України – Умисна безпідставна невиплата заробітної плати.

У ході досудового розслідування керівник підприємства визнав свою вину та погасив заборгованість перед працівниками підприємства у повному обсязі.

Наразі матеріали кримінального провадження скеровані до суду для прийняття рішення у справі



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.